Update: Drunk Writing

Update: Drunk Writing

Men zegt wel eens: “Write drunk, edit sober”.
Vandaag gaan we ons daar eens aan houden.
Ik speel even vals en drink voordat de feestagen begonnen zijn lekker een glaasje champagne.

Deze week heb ik eens niets gepubliceerd. Ideeën zijn wel mijn hoofd ingeschoten maar de woorden kwamen vervolgens helaas niet. Voor mij is dit een vreemd iets. Normalerwijs hoef ik maar een idee te hebben en de woorden volgen vanzelf.

De ideeën die ik op heb gedaan zijn in ieder geval iets waard. Daar kan ik de komende tijd mee vooruit.

Het was ook wel eens een keer lekker om wat meer tijd offline door te brengen. Lekker genieten van het ‘echte’ leven. Waar moet ik tenslotte anders mijn inspiratie op doen? Ik heb kunnen genieten van het begin van mijn Kerstvakantie en het gezelschap van familie.

Ook ben ik eindelijk naar “The Hobbit – The Battle of the Five Armies” Kunnen gaan. Ik keek er naar uit en wilde de film tegelijkertijd ook weer niet zien.
Het is de laatste film die (waarschijnlijk) uit komt van het universum van The Hobbit en The Lord Of The Rings. De ervaring was echter wel de moeite waard omdat het echt een super vette film is.

Voor deze week heb ik nog wat ideeën op de planning staan die uitgewerkt kunnen worden. Verder zijn de voorbereidingen voor Kerstmis en Nieuwjaar al in volle gang. Ik kijk uit naar een week gevuld met mooie momenten en lekker eten.

Komende week ga ik weer flink aan de slag met mijn teksten. Zo hoeft niemand zich in de vakantie te vervelen.

Graag hoor ik overigens ook jouw plannen voor Kerstmis 2014. Laat gerust een reactie hieronder achter. Mogelijk kunnen anderen dan nog inspiratie op doen.

2 Replies to “Update: Drunk Writing”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten