The Questions Of Life Tag

The Questions Of Life Tag

Sunny Mama van Hallo Sunny! heeft mij getagd voor The Questions Of Life Tag. Ik was aangenaam verrast toen ik dit van haar te horen kreeg. Uiteraard kon ik het verzoek niet weigeren en daarom schrijf ik hier mijn bijdrage aan deze tag.

Vraag 1: Welke herinnering van het afgelopen jaar (2014) geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?

Er zijn in 2014 veel mooie dingen gebeurd dus hier heb ik even over moeten nadenken. Na een tijdje kon ik wel de mooiste herinnering uit mijn grijze massa tevoorschijn toveren.

Ik ben in 2014 namelijk peetoom geworden. Mijn zus(je) heeft afgelopen jaar een zoontje op de wereld gebracht. Schattig, soms huilend, stoer en vooral heel vrolijk.

We wisten natuurlijk al ruim van tevoren dat zij een kindje zou krijgen. Toen ik als kerstcadeau te horen kreeg dat ze mij hadden gekozen om de rol van peetoom te vervullen in het leven van deze jongen, was dat voor mij een enorme eer.

Vraag 2: Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Wat ik altijd al heb willen doen sinds mijn kindertijd? Dat is echt een goede vraag. Ik weet dat ik altijd stiekem het verlangen had (al sinds heel jong) om iets met schrijven te doen. Volgens mij zijn er maar bar weinig mensen die dat weten (nu niet meer, oeps haha!).

Daar ben ik nu al mee bezig in de vorm van deze blog. Wat ik wel heel graag wil doen is reizen. Geen hele bijzondere wens, maar ach het is het enige dat mij te binnen schoot. Met schrijven ga ik in ieder geval vrolijk door. Dan vervul ik meteen ook even mijn kinderwens.

Schrijven

Vraag 3: Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Welke beperkingen hebben we eigenlijk? Tijd, angst, verplichtingen en geld zijn zaken die ons inderdaad belemmeren om bepaalde dingen te doen. Sommige mensen hebben ook nog eens fysieke of mentale klachten waardoor ze hun dromen niet of nauwelijks kunnen vervullen.

Als er voor mij geen beperkingen waren dan zou ik graag een aantal plekken op de wereld willen bezoeken. Opgesomd vormt dit het volgende lijstje:

  • Australië.
  • Canada
  • China
  • Nieuw Zeeland
  • Verenigde Staten

Vraag 4: Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Mijn gedachtegang is overwegend optimistisch. Ik kan goed genieten van de wereld om me heen. Ik heb geleerd dat deze optimistische wijze van leven voor mij het beste werkt. Daarbij hoort ook blijven geloven in mijzelf en mijn eigen idealen in ere houden.

P for positive

Vraag 5: Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Dit is weer zo’n lastige vraag, haha. Ik weet eigenlijk één ding zeker: iedere dag ben ik in mijn hoofd erg bezig met mijn blog.

Welke richting wil ik uitgaan, wat kan ik verbeteren, waarover zal ik schrijven, ben ik te laat met dit of dat? Daar is mijn brein wel even zoet mee iedere dag. Maar dat is niet het enige waar ik mee bezig ben, maak je maar geen zorgen!

Als ik afdwaal met mijn gedachten gaat het vaak over leuke dingen die ik wil doen of gedaan heb. Dat kan van alles zijn. Zo kan ik bijvoorbeeld denken aan plaatsen die ik nog wil bezoeken of vaardigheden die ik mezelf aan wil leren.

Vraag 6: Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Ergens hierboven heb ik al geschreven dat ik schrijven fantastisch vind. Op deze site bloggen geeft me een geweldig gevoel.

In 2015 wil ik in ieder geval meer gaan schrijven. Zo kan ik beter worden in iets wat ik erg graag doe en werk ik toe naar mijn eigen geluk. Ik denk dat dit bijdraagt aan mijn uiteindelijke doel: genieten van het leven en gelukkig zijn met de mooie momenten die voorbij komen.

Taggen maar!

Ik werd getagd door Sunny Mama van Hallo Sunny!, Waarvoor ik haar dankbaar ben. De tag is begonnen door Xaviera en wel hier *link werkt niet meer*. Xaviera heeft lastige vragen bedacht, dat moet ik toegeven. Ik kon er niet zo 1,2,3 een antwoord op verzinnen en schrijf daarom dit artikel net wat te laat in mijn ogen. Toch ben ik niet ontevreden over het resultaat.

Nu is het mijn kans om andere bloggers uit te nodigen voor deze tag. Het heeft even geduurd voordat ik wist welke mensen ik moest taggen maar nu ben ik toch uitgekomen bij onderstaande lijst:

Waarom deze bloggers? Het zijn blogs waar ik graag op zit. De schrijfstijl, de mentaliteit van de schrijvers, de onderwerpen. Alles is gewoon erg prettig voor mij.

Daarnaast vond ik het zelf leuk om deze tag in te vullen. Hopelijk ervaren bovenstaande bloggers dit ook zo. O, voor ik het vergeet mijn mede bloggers: tag gerust ook andere bloggers zodat zij mee kunnen doen met de tag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten