Update: week 11, 2015 – Radiostilte

Update: week 11, 2015 – Radiostilte

Afgelopen dagen was het even stil op mijn blog. Inspiratiegebrek was niet het probleem. Eventjes rust nemen leek mij een goed idee om goede content te kunnen blijven posten.

Waarom?

De laatste tijd had ik me voorgenomen om frequenter berichten online te gooien hier op mijn online ruimte. Het probleem waar ik mee kamp is echter dat ik wil dat elk bericht aan een bepaalde kwaliteitseis voldoet. Na een tijd was ik mij niet meer zeker van de kwaliteit die ik leverde aan degene die mijn geplaatste content leest.

Daarom had ik besloten om eventjes geen berichten te plaatsen. Met een frisse blik heb ik nu kunnen kijken naar de content die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Ik ben er niet ontevreden over, maar heb er wel wat van geleerd.

Aangezien ik geen update had gegeven over de afwezigheid heb ik besloten om dat via dit blogbericht te doen. Dat verklaart in ieder geval de radiostilte.

Week 10 en week 11 (2015)

In het weekend van week 10 en de afgelopen dagen van week 11 heb ik genoten van de rust. Het bloggen neemt toch enige tijd in beslag en onbewust ben je (ik tenminste) er veel mee bezig. Eventjes er niet mee bezig te hoeven zijn was ook wel effe lekker. Natuurlijk verheug ik me er wel op om weer lekker de draad op te pakken!

Het weekend bracht geweldig weer met zich mee. Ik heb het er dan ook meteen even van genomen, inclusief terrasje pikken en het eerste ijsje van 2015 (jeeej :D) !

Verder kwam meermaals uit eten aan bod en quality time met familie. Als je het aan mij vraagt waren het geslaagde dagen.

Back in business

Vandaag verschijnt dus deze update online. Verwacht de komende dagen meer artikelen gebaseerd op nieuwe ervaringen die ik de afgelopen dagen heb opgedaan.

Ik kan in ieder geval niet wachten om de draad weer op te pakken. Ondanks alle tijd en moeite die het kost, zou ik niet meer zonder mijn blogje willen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten