Bezocht: Stella Gelato Maastricht

Bezocht: Stella Gelato Maastricht

Zaterdag 7 maart 2015 stond een dagje winkelen in Maastricht op het programma. Het was een ideale gelegenheid om eens Stella Gelato binnen te wandelen.

It’s guuuuuuud!

Dit bericht wil ik starten met jullie gewoon te vertellen dat je het ijs van Stella Gelato een keer moet proberen! Mijn ijsje was een mix van Oreo en melkchocolade. Hemels! Het vriendinnetje had ijs met de smaak tiramisu geprobeerd, wat ook bijzonder lekker was.

Smaken

Hierboven heb ik al een aantal smaken genoemd. Op de website stonden eerst alle smaken vermeld, deze pagina is helaas verwijderd. Ik zou zeggen: loop eens binnen en laat je verrassen door het aanbod dat zij op dat moment bieden.

Het zijn er overigens een hele boel! En kom op, wie wil er nou niet Oreo ijs of Bueno ijs proberen?

Bereikbaarheid

Dit pluspunt vond ik toch wel even belangrijk genoeg om te vermelden. Indien je Maastricht met bus of trein bezoekt heb je helemaal geluk. Van het Centraal Station is het maar een paar minuten lopen naar deze zaak. Overigens is dit ook de route die richting het winkelcentrum loopt, dus daar heb je al een mooi excuus om hierheen te gaan.

Hieronder een kaartje zodat jullie de weg naar dit ijs paradijs kunnen vinden.

Prijs en service

Nu weet ik niet wat jullie gewend zijn voor een bolletje ijs te betalen. Voor wat ik gewend ben zijn de prijzen zeer acceptabel te noemen. Per bolletje (genaamd bölke) betaal je €1,50. Ik zeg hallo: 10 bölkes ijs voor maar €15. Goodbye beach body!

Ook belangrijk om te vermelden is dat het personeel super vriendelijk is. Dit is iets wat ik toch altijd weer op prijs kan stellen. Bij binnenkomst ben ik netjes welkom geheten en mijn ijsje werd met een lach aan mij overhandigd. Pluspunten voor het personeel zou ik zeggen!

In één woord: top!

Een unieke ervaring die we hebben opgedaan was dat er net een fotograaf bezig was met foto’s maken. Erg grappig om te zien! Volgens mij werd mijn vriendin bang dat ze ook op de foto moest, ik heb haar namelijk nog nooit zo snel een ijsje zien eten, haha :).

Tot slot dan mijn oordeel over deze locatie. Top locatie, top ijs voor een top prijs. Ik zeg, wat wil een liefhebber van ijs nog meer?

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar de Website.

2 Replies to “Bezocht: Stella Gelato Maastricht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten