Tel Sell is de bom

Tel Sell is de bom

Ok mensen, ik wil toch even jullie mening weten over dit geweldige tv-programma. Iedereen kent het wel: Tel Sell.

Eigenlijk mag ik niks slechts zeggen over Tel Sell want het is zo’n beetje het enige vermaak dat ik heb als ik ziek ben. Als ik ziek in bed lig staat Tel Sell altijd voor me klaar om me te boeien met wazige producten die op de meest vage manier gepresenteerd worden.

Ik kan er ook niks aan doen. Overdag is er echt niks op tv behalve talkshows, slechte tekenfilms en Tel Sell. Aangezien ik wel hou van een beetje comedy is de keuze snel gemaakt.

De wijze waarop ze de producten laten zien is gewoon hypnotiserend en hilarisch. De problemen die ze laten zien zijn soms best begrijpelijk hoor. Maar als je het vervolgens overdreven dom gaat acteren dan is het effect toch echt weg. Hoe zielig het voor die persoon ook mag zijn, ik moet dan echt lachen om zijn/haar klunzigheid.

O ja ken je die mensen die enthousiast vertellen hoe blij ze wel niet met de “Xtreme Portable Dust-Sucker 5000 MKII” zijn? Een mond die Spaans spreekt en Engelse sound, dat kan toch echt niet!

Ik zal jullie ook maar een tip geven als ervaren Tel Sell kijker. Het loont om lang naar de uitzending te blijven kijken. Hoe langer je blijft kijken, des te voordeliger het product wordt! Na een uur heb je grote kans dat je niet 1 maar 2 stofzuigers krijgt en ook nog een hele set luxe servies. Koopje toch?!

Voor je het weet ben je een uur verder en begin je jezelf toch eens serieus af te vragen of je mentaal nog 100% in orde bent.

Eén voordeel heeft dit alles wel: je bent effe vergeten dat je ziek was. Al kun je nu beter even gaan slapen om de mentale schade te beperken.

Ze hebben trouwens een website… Ik had er nog nooit over nagedacht om die te bezoeken, maar vandaag heb ik toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken. Klik! Kun je lekker alle nutteloze producten bekijken. Ze hebben zelfs een veiling…

Dat was ‘m alweer!

Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige gek ben die soms gehypnotiseerd voor de tv zit te staren naar Tel Sell. Best fascinerend toch zo’n kussen van €6000, of een tandenborstel voor maar €1000 met haartjes van de echte “Tjoepa-Tjoepa Beer”. Ok, dat van die beer was misschien niet helemaal waar…

Herinner jij je belachelijke producten van Tel Sell? Let me know!

Tot volgende keer :)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten