De laatste maand van 2015

De laatste maand van 2015

Ja mensen, de laatste maand van 2015 is aangebroken. Het jaar is voorbij gevlogen, vind je niet?

Het viel me vandaag opeens in dat het alweer de laatste maand van het jaar is. Gewoon zomaar, uit het niets eigenlijk.

Waar was ik op dit ogenblik precies een jaar geleden eigenlijk mee bezig? Als mijn bronnen kloppen dan heb ik een jaar geleden een nieuwe winterjas gekocht, een dag school gehad en geschreven voor m’n blog. O ja, het was een maandag, dus ik had ook repetitie ‘s avonds.

Dus op dit ogenblik was ik waarschijnlijk net zoals nu wat aan het tikken voor op mijn blog. Gek hè, hoe dat zo gaat in het leven.

Ik weet dat ik nu als een ouwe vent klink, maar wat is het jaar omgevlogen! Ja ik weet dat het pas december is, maar laten we even eerlijk zijn: het is komend weekend pakjesavond en dan duurt het nog maar even tot de kerstvakantie begint. En dan zitten we zo alweer aan de oliebollen.

In dit stuk tekst wil ik niet te veel woorden vuil maken aan het einde van 2015, daar zal ik na de jaarwisseling nog wel een heel stuk aan wijden. Laat ik jullie maar attent maken op het feit dat het einde van 2015 rap nadert. Geniet er dus nog maar van, zolang het kan!

En aan jullie de vraag: weet jij waar je een jaar geleden mee bezig was?

Tot volgende keer – Falco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten