De bedankjes van 2015

De bedankjes van 2015

Het leek me netjes om de mensen te bedanken die mij geholpen hebben om van 2015 het jaar te maken dat het is geweest. Dat klinkt misschien overdreven en je hebt het waarschijnlijk al vaak genoeg gehoord.

Toch doe ik het.

Let’s go!

Op de eerste plaats moet ik mensen bedanken die mij inspiratie hebben gegeven. Zelfs ik weet meestal niet wie dat is, maar als je dit effect op me hebt gehad, bedankt!

Ten tweede mag ik alle mensen die me geholpen hebben met waardevolle tips niet vergeten. De hele kliek bij #blogpraat hoort daar bij, maar ook mensen die privé contact met me gezocht hebben. Bedankt!

Ook mag ik de mensen niet vergeten te bedanken die mij dit jaar genomineerd hebben voor diverse lijsten en blogkeuringen. Wat een reuze compliment om te worden geselecteerd voor dit soort dingen. Bedankt!

Iedereen die reacties achterlaat of in discussie gaat met me over een artikel. Jullie zijn allemaal helemaal geweldig. Voor jullie lijkt het misschien alsof je ‘gewoon een reactie achterlaat’. Het voelt voor mij altijd weer goed als ik zie dat iemand gereageerd heeft op een stuk. Aan alle reageerders: Bedankt!

Dat geldt overigens ook voor alle mensen die artikelen delen op social media. Bedankt!

Oh ja, dit groepje mensen is ook heel tof! Het is namelijk erg leuk als iemand je een berichtje stuurt met de melding dat je een toffe blog hebt. Nog toffer is het als mensen me ‘in real life’ aanspreken op het feit dat ik blog. Dat blijf ik nog steeds een beetje raar vinden, ook al doe ik dit toch al ruime tijd. Maar ik vind het vooral cool dat jullie dit doen! Bedankt!

En dan wil ik graag afsluiten met een mega groot dankjewel aan alle lezers dit jaar. Iedereen die mijn artikelen leest; ik ben er ontzettend blij mee :) Jullie zijn uiteindelijk toch echt een enorme motivatie om met dit hele gebeuren door te gaan. Bedankt!

Ook weer voor dit artikel: Bedankt voor het lezen! – Falco

2 Replies to “De bedankjes van 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten