Me weer even jong voelen

Me weer even jong voelen

Soms heb ik van die momenten waarop ik me weer even jong voel. Niet dat ik al stokoud ben ofzo (al denk ik dat ‘s ochtends weleens…). Maar soms moet ik toch even denken aan vroeger, toen ik nog lekker kind was. 13 mei 2016 was het weer eens zover. 

Op deze dag leerde ik dat het zich loont om zo nu en dan de keuken in te lopen bij mam als ze bezig is met voedsel. Mam zou morgen jarig zijn, dus die was flink bezig met het maken van taarten.

Ik realiseer me nu dat het al haar verjaardag is terwijl ik dit verhaal aan het typen ben. Iets met een nachtuil enzo…

Maar mam was dus een heerlijke chocoladetaart aan het maken toen ik binnenkwam. Ze maakte me duidelijk dat als ik een paar minuten zou wachten tot ze klaar was met de mixer, dat ik me dan met de garde mocht amuseren.

OMG YES! Dat had ik al niet meer gehoord sinds ik kind was volgens mij.

Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige ben die dat vroeger heeft gedaan :p Me ontfermen over dat ding en zorgen dat er geen restje chocolade meer op zit.

Vet gevaarlijk volgens mij btw… Maar te chill om het niet te doen!

Gelukkig voor mij bleef het niet bij de garde. Alle lepels, bakjes en spatel-dingen zaten ook onder de chocolade.

Ik voelde me weer even jong :)

Bedankt – Falco

2 Replies to “Me weer even jong voelen”

    1. Haha dat is een heel goed idee Audrey! Koken is me in het verleden wel vaker gelukt. Maar bakken heb ik me nooit aan gewaagd… Dit is weer een reden om het toch eens te gaan doen! :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten