Have you tried turning it off and on again?

Have you tried turning it off and on again?

Heej mensen!

Zo nu en dan heb je zo’n moment waarop je telefoon/tablet/computer even net wat minder meewerkt. Voor je in paniek raakt, wil ik je een mogelijke oplossing bieden.

Mogelijk heb je de volgende uitspraak al eens gehoord:

Have you tried turning it off and off again drawing

“Have you tried turning it off and on again?”

Een uitspraak die soms tot frustratie leidt, en andere momenten wordt er om gelachen. Ik hoor ‘m zelfs op televisie wel eens voorbijkomen.

Maar ik moet eerlijk toegeven dat het in veel gevallen een zinnige opmerking is.

Veel problemen die je tegenkomt zijn al op te lossen door even opnieuw op te starten.

"Joh, m'n internet doet gaar." Ik: Have you tried turning it off and on again?

"Hey, m'n telefoon heeft moeite met x of y." Ik: Have you tried turning it off and on again?

"Hey Falco, mijn vrouw doet weer eens vervelend." Ik: Have you tried turning it off and on again?

Oké, die laatste is misschien wat minder eenvoudig. Maar je begrijpt hopelijk wat ik bedoel :p

Dus voordat je iemand erbij haalt die meer verstand heeft van dit soort dingen dan jij, raad ik je aan om eerst even deze oplossing te proberen. Het zal hoe dan ook een van de eerste dingen zijn die een ander je vraagt.

Ik heb dit vandaag zelf nog toegepast. M’n laptop deed wat gaar, nadat ik ‘m al god weet hoeveel dagen niet meer uit had gezet. Even opnieuw opgestart en alles deed het weer prima :D

Oh en ik geef ook maar toe dat het slechts een quick fix is voor wat kleinere problemen. Als er wat goed mis is met je apparaat adviseer ik je contact te zoeken met iemand die de kennis heeft om je te helpen, of een bedrijf dat jou hiermee kan helpen.

Hopelijk heb je hier wat aan! :)

Bedankt voor het lezen – Falco

4 Replies to “Have you tried turning it off and on again?”

    1. Hmm dat soort aanraders ben ik altijd blij mee! Kan ook zijn dat ik het daar al eens voorbij heb zien komen btw. Vind het wel geweldig dat ze zo’n herkenbare dingen verwerken in bijvoorbeeld tv-programma’s :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten