Wie ben ik eigenlijk?

Wie ben ik eigenlijk?

Heej daar allemaal!

Al een hele tijd geleden heb ik de pagina met informatie over dit blog aangepast. Ik vind ‘m leuk, dat is ‘t probleem niet. Maar ik vind dat ik daar net iets te weinig over mezelf vertel.

Mijn blog stel ik er wel voor. Maar het leek me een goed idee om in dit artikel eens wat over mijzelf te vertellen. Mogelijk pas ik m’n ‘about’ pagina later ook nog eens aan.

Ready? Let’s go!

Wie ben ik eigenlijk?

Zoals je waarschijnlijk al weet is mijn naam Falco Renierkens. Ik ben geboren op 23 oktober 1991.

Als je mijn leeftijd ziet zou je zeggen dat ik een man ben. Maar zo nu en dan voel ik me ook wel eens even een jongetje.

Een jongen die nog zoveel niet weet, zoveel vragen heeft, zoveel dromen heeft.

Zoveel dingen wil zien, doen en beleven.

Daarnaast ben ik ook Limburger, levensgenieter, muzikant en beoefenaar van krijgskunst. Blogger, die was ik bijna vergeten.

Een aantal van deze dingen heb ik nog nooit op m’n blog besproken geloof ik.

Bij de plaatselijke muziekvereniging draag ik m’n steentje bij door snare drum te spelen. Leuke en vooral gezellige hobby!

Als we het dan toch over muziek hebben… Wat ik hier ook nog nooit heb verteld is het feit dat ik een aantal jaren als dj gewerkt heb. Supergaaf! Zou iedereen eigenlijk gedaan moeten hebben. Zo nu en dan doe ik het nog, maar het is helaas niet zo dat ik er echt actief mee bezig ben.

En dan doe ik ook nog aan kung fu. Begonnen op m’n 10e en na een pauze van een paar jaar ben ik nu weer volop bezig. Iedere week biedt dit me de mogelijkheid me lichamelijk en geestelijk helemaal uit te putten. En ik leer ook nog eens een hoop bij.

In de sidebar zie je overigens een foto van mij en onderaan staan wat foto’s van mijn Instagram account. Nu ik toch over mezelf aan het vertellen ben plaats ik hieronder toch nog een foto. Niet omdat het moet… ;)

Falco blue sweater minified

En verder..?

Wat is er verder zo bijzonder aan mij? Goeie vraag eigenlijk. Ik ben namelijk ook maar heel gewoon. Ik speel op z’n tijd zeker een game, kijk Netflix, zet me neer op een terrasje en doe al dat soort dingen.

Heb jij een idee wat mij zo anders of bijzonder maakt? Laat het me dan vooral weten :p

Er zijn overigens nog wat dingen die ik niet verteld heb. Die komen al dan niet in de toekomst.

Hoop dat jullie weer wat nieuwe dingen over mij te weten zijn gekomen! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via mail of social media! :)

Cheers! – Falco

2 Replies to “Wie ben ik eigenlijk?”

  1. Ik noem het krijgskunst i.p.v. sport omdat het voor mij niet echt een sport is. Mede doordat er helemaal geen competitie in zit. Puur je eigen ontwikkeling.

   En hoe gaat dat in z’n werk… Kung Fu bestaat uit enorm veel technieken. Het is echt ‘slim’ met je lichaam werken. Weten hoe je moet staan, hoe je moet bewegen, hoe je moet afweren en aanvallen. Je krijgt daarbij goede uitleg waarom iets juist wel of niet moet op een bepaalde manier en wat het effect ervan is.

   Dat ‘hoe’ pas je vervolgens toe op allerlei technieken. Verschillende soorten houdingen, trappen, stoten, wapens en volgens mij vergeet ik dan nog wat aspecten.

   Heel omvangrijk. Maar ook heel leerzaam.

   Hopelijk beantwoord dit je vraag een beetje :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten