Wishlist van een miljonair

Wishlist van een miljonair

Heej daar!

Ongeveer een jaar geleden schreef ik een artikel genaamd: Wat te doen met 30 miljoen?

Dit jaar wil ik een soortgelijk artikel schrijven. Ik heb me namelijk weer ‘n lot gekocht voor de Oudejaarstrekking.

Stel ik word dit jaar miljonair, wat is mijn wishlist dan?

Verschillen toen en nu

Een jaar geleden schreef ik nog over bezittingen. Auto, huisje, dat soort dingen.

En begrijp me niet verkeerd, super fijn om die dingen te hebben. (Stiekem wil ik ook kans maken op die Mini Cooper…) Maar bezittingen komen dit jaar eigenlijk niet in me op.

Ja maar Falco, wat staat er dan wél op je lijstje?

Een goede vraag mijn beste lezer. Laat ik eens proberen daar een goed antwoord op te verzinnen.

Eigenlijk komt als eerste m’n hoofd ingevlogen: “REIZEN!!!” Ja serieus, het binnenste van m’n hoofd schreeuwt dat even tegen me.

Daar kan ik niet te specifiek op in gaan. Ik weet zelf niet eens precies waar ik allemaal heen wil. Al staan Londen en Rome zeker nog op de lijst. En wat warme landen.. Ik bedoel, we zitten hier in Nederland…

Waarom reizen vraag je je misschien nog af? 1: Waarom niet? 2: Als ik op reis ben dan voel ik me gelukkig. Ik kan me nog goed herinneren toen ik in Rome was met familie dit jaar. Heaven :D

En verder wil ik graag wat familie en vrienden helpen. Ik ken op het moment genoeg mensen die het niet geweldig breed hebben. Met een klein gebaar kun je die het leven zoveel makkelijker maken. Of dat een geweldig idee is weet ik niet, maar in m’n hoofd klinkt het in elk geval goed.

Of ik echt geen dingen wil kopen?

Tuurlijk wel! Er zijn zat dingen die me ‘leuk’ lijken om te hebben. Nieuwe phone, laptop, auto, kleding en accessoires en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar niet echt iets wat ik per se wil hebben. Momenteel pak ik liever een koffer en zeg ik ‘Au Revoir!’

Ben ik de enige?

En dan vraag ik me af… Ben ik nou echt zoveel veranderd dit jaar? Word ik oud? Word ik saai :p ?

Of herkent nog iemand dit?

Laat me dus graag even weten wat jij zou doen als je dit jaar miljonair zou worden. Wat wil je kopen/doen/beleven/vul-zelf-maar-in.

1 miljoen of 30 miljoen, dat maakt in dit geval even niet zoveel uit. Want laten we eerlijk zijn: HEFTIG VEEL GELD!

Ik ben benieuwd.

Zoals altijd bedankt voor het lezen – Falco

4 Replies to “Wishlist van een miljonair”

  1. Lijkt me gaaf om te reizen als je zoveel geld hebt, maar ook zonder geld kun je op een hoop plekken komen. Ik heb daar ooit eens een documantaire over gezien op Discovery Chanel, daar gingen twee mensen reizen in midden Amerika zonder geld. Door te werken daar, zagen ze ook veel mensen en leerde ze veel over het land en de cultuur.

    1. Dank voor je reactie! Inderdaad, dat is ook mogelijk. Daar had ik even niet aan gedacht. Mét geld is iets eenvoudiger, maar de ervaring is dan ook onbeschrijflijk anders. Misschien moet ik zo’n documentaire maar eens opzoeken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten