Toch nog even terugdenken aan 2016

Toch nog even terugdenken aan 2016

Hallo daar en welkom in het jaar 2017!

Ik ben deze blogpost maar eens gaan schrijven. Zoals altijd doe ik dat vlak na de jaarwisseling. En om heel eerlijk te zijn zag ik er best tegenop. Niet tegen de jaarwisseling, zeker niet. Wel tegen het schrijven van dit artikel. Ik had echt helemaal geen idee hoe ik dit moest aanpakken de afgelopen dagen.

Nadat ik het jaar muzikaal ben begonnen met Highway To Hell wist ik opeens ongeveer hoe ik dit alles hier wil verwoorden. 2016 was een apart jaar. Dat hoor ik van zoooo ontzettend veel mensen. Met een hoop shit erin gestopt. Highway To Hell voelde op de een of andere manier goed om de toon voor 2017 te zetten. Wie weet wordt 2017 net zo’n raar jaar met een enorm contrast tussen goed en slecht, geluk en verdriet en wat niet nog meer. En zo niet, dan is dat alleen maar fijn.

Zoals ik al zei was 2016 een jaar dat ik alleen kan omschrijven als een enorm contrast. Op momenten enorm blij en genieten van alles om me heen. Een ding dat me is bijgebleven is de reis naar Rome met familie. Andere momenten waren gewoon kut. Ik heb nu even geen zin om al die dingen te herbeleven dus zeg ik liever het volgende. Het was een erg leerzaam jaar met persoonlijke groei en waarin ik enorm veel over mezelf geleerd heb. Het pad meermaals kwijtgeraakt, uiteindelijk weer de broodkruimels teruggevonden.

Verder heb ik mogen leren dat ik sommige mensen echt wel mag koesteren. Dat ik mijn gezondheid mag waarderen. Dat ik vaker moet proberen te genieten. Dat ik m’n gevechten niet in m’n eentje win. Dat er ook een hoop dingen zijn die ik wel (goed) kan. Dat er bepaalde dingen zijn waar ik zo ontzettend gelukkig van word. En nog zoveel meer.

Er zijn een hoop mensen die op momenten echt geweldig zijn geweest. Familie, maar dat lijkt me nogal voor zich spreken. Oude vrienden uiteraard ook! En verder… Bijvoorbeeld de mensen van Blogpraat. Die meeting was top! En er waren een hoop mensen op Twitter dit jaar die echt awesome waren. Ik noem er een paar: Froukje, Fabian, Carmen, Joyce (Elise), Marion, Tessa en Percy. Toppers zijn het :D

Gisteren heb ik het eind van het jaar 2016 fijn gevierd. Met vrienden, lekker eten, een klein beetje drank en vooral een hoop gezelligheid. En het belangrijkst: ik heb zo ontzettend moeten lachen gisteravond. Dat wil ik in 2017 meer gaan doen. Lachen. Wie weet doe jij met me mee?

Om 23:59 zijn we naar buiten gegaan. Hebben afgeteld. Hebben elkaar zalig nieuwjaar gewenst. Toen vuurwerk gekeken. En voor mij was het toen goed. 2016 was officieel voorbij. Ik heb zo genoten van het begin van 2017 dat daar veel liever aan terugdenk. En ik ben zo benieuwd naar wat 2017 ons allemaal gaat brengen.

Ik wens je in elk geval alle goeds voor het komend jaar. Dat al je dromen werkelijkheid mogen worden, dat het jaar gevuld is met veel liefde en dat je gezond mag zijn.

Een fijne dag nog! – Falco

6 Replies to “Toch nog even terugdenken aan 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten