Random Facts #1

Random Facts #1

Ik liep al een tijdje rond met het idee om Random Facts te verwerken in een reeks artikelen. Gewoon om de zoveel tijd een aantal willekeurige weetjes. Voor nu houd ik het op 5 stuks per keer. Hoop dat jullie dit nieuwe idee leuk vinden :D

1: Ik pluk/bijt mijn nagels

Serieus, terwijl ik dit schrijf heb ik enorm pijn aan m’n linkerduim. Er is namelijk altijd dat moment dat je teveel aan je nagel hebt gebeten. AU!

Nee, stoppen is geen optie!

2: Ik heb nog nooit drugs gebruikt

Tenminste, niet voor zover ik me kan herinneren. Nope, niet eens een jointje.

Shocking. I know!

Nu heb je altijd van die mensen die roepen: “Ja maar Falco, alcohol is toch ook een drug.” Dat mag je vinden, maar ik zie die dingen op de een of andere manier toch echt los van elkaar. Maar dit is wel een mooi bruggetje naar nummer 3…

3: Ik kan zo totaal NIET tegen alcohol…

Echt. Geef me 5 pilsjes en ik lig al bijna onder m’n stoel. Of ik word lollig. Nou ja, ik denk tenminste dat ik lollig ben.

4: Ik eet het liefst aan tafel

Voor deze moet ik Froukje bedanken. Op Twitter had ze het laatst over mensen die voor de tv eten.

Ik kom ook wel eens bij mensen waar dit een dingetje is. En dan pas ik me gewoon aan. Vind ik ook niet erg hoor, zo voor een keertje. Maar hoe doen mensen dit? Ik bedoel, hoe doen mensen dit dagelijks?

5: Ik ben zo’n saai persoon die een film het liefst in 2d kijkt.

En daar heb ik een aantal redenen voor.

1: Meestal voegt het 3D gedeelte dusdanig weinig toe aan de film dat ik echt die 10 euro extra ofzo niet ga betalen.

2: Ik draag een bril. Weet je hoe irritant het is als je 2 brillen moet dragen? Nee? Probeer het eens zou ik zeggen.

#struggles

3: 3D ondertiteling. Moet ik hier überhaupt meer over zeggen? Nou ja, het kan natuurlijk ook aan mij liggen maar die ondertiteling is nooooooit scherp! En automatisch ga je ze toch lezen.

Vaker doen?

Ik heb al een hele lijst met random facts opgesteld. Mocht je zo’n korte lijst zo nu en dan leuk vinden dan laat het me vooral weten. Wie weet leer je nog wat nieuws over me :p

Welke wist je nog niet, of welke hebben we gemeen? Let me know!

En zoals altijd bedankt voor het lezen :D

Au revoir – Falco

10 Replies to “Random Facts #1”

  1. Jaaaaaa, leuk! Vaker doen. Ik volg je blog nog niet zo lang en verder ken ik je alleen van Twitter. Wat meer background info over the man himself vind ik interessant.

  2. Yes! Dood aan 3D. Voegt totaal niks toe, behalve aan de omzet van de film. Ik heb één oog, dus ik zal er nooit iets aan hebben. Maar het feit dat bijv. in Utrecht, een film die ik graag wil zien HELEMAAL NIET in 2D wordt aangeboden, daar word ik zo fucking pissig van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten