Maar eens naar m’n lichaam geluisterd

Maar eens naar m’n lichaam geluisterd

Op 2 mei 2017 kwam een artikel online waarin ik vertelde dat ik al een tijdje last had van wat lichamelijke klachten. Vooral vertelde ik daarin dat ik maar eens naar m’n lichaam ging luisteren. Hoe is dat nou gegaan?

Oh ja, ik had last van m’n rug

Niet even, maar al een aantal maanden. Misschien heb ik inderdaad wat te laat actie ondernomen. Maar hey, je moet door enzo. Voor het geval je het niet wist: een stuk van mijn rug was al die tijd gevoelloos. Dat leek me niet zo’n goed teken.

Op 5 mei 2017 ben ik voor het eerst in mijn leven naar de fysio geweest. Daar is mijn linkerschouder flink gemasseerd. En tijdens latere afspraken is de rest van mijn rug en ook mijn nek meegenomen in de massage. Op zich fijn, maar zeer slopend.

Het resultaat van dit alles? Gevoel heb ik in elk geval weer terug. Oh ja! Maar nu heb ik voornamelijk op bepaalde momenten last van pijn. Maar goed, dan weet ik tenminste dat ik iets verkeerd doe. Dat voelde ik voorheen niet.

Was er niet ook iets met een pols?

Voor mijn pols ben ik doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar zijn toen foto’s van gemaakt. Maar daar was eigenlijk niets bijzonders op te zien. In elk geval geen breuk. Dat was op zich fijn nieuws, maar nu was ik nog geen stap verder.

Ik heb het met de fysio uiteindelijk ook maar over mijn pols gehad. Waarschijnlijk is er iets niet helemaal goed gegaan met mijn pees tijdens training. Heel vervelend, maar veel is er niet aan te doen. Dat heeft vooral tijd nodig blijkbaar. In de tussentijd moet ik zeker mijn pols blijven bewegen.

Op het moment van schrijven (woensdag 31 mei 2017) gaat het in elk geval goed met mijn pols. Soms schiet er even nog een pijnscheut doorheen. Dan doet het weer even net zo heftig pijn als voorheen. Maar verder heb ik er of geen last van, of even een matige pijn. Dat is goed te doen! En er zit dus vooruitgang in. Daar ben ik zeer tevreden mee.

Het gaat dus goed, en met jou?

Met mij gaat het dus prima eigenlijk. Wat pijntjes, maar ik heb op zich niet te klagen. Ik hoop dat het met jou minstens net zo goed gaat! Laat me dat vooral even weten in een reactie, via Twitter, Facebook of stuur me een mailtje. Ik ben reuze benieuwd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten