Ik ga toch maar onbeperkt naar de film met Pathé Unlimited

Ik ga toch maar onbeperkt naar de film met Pathé Unlimited

In het artikel: “Pathé Unlimited. Doen of niet doen?” schreef ik over het feit dat ik twijfelde een Pathé Unlimited abonnement aan te schaffen. Na het schrijven van dat artikel heb ik overwogen wat ik moest doen. Ik heb o.a. overlegd met vrienden. Natuurlijk heb ik ook veel gehad aan de reacties op dat artikel. Maar uiteindelijk…

Wat heb ik te verliezen?

Het klonk zo gaaf. En ik vind het helemaal geen straf om naar bioscoop te gaan. Met de Pathé Unlimited Pas kan ik dat onbeperkt doen. In iedere Pathé bioscoop in Nederland.

Ik dacht op een gegeven moment: “Ik moet het nu ook maar gewoon doen.” Na wat rekenwerk kwam ik er achter dat het me minstens €76 zou kosten. Je moet namelijk minimaal 4 maanden een abonnement nemen. Dat kost minimaal €19 per maand. Klinkt misschien duur, daar heb je gelijk in. En jammer dat je er 4 maanden sowieso aan vast zit.

Maar wacht eens even. Ik kan dan onbeperkt naar de film. En krijg ook nog eens korting op snoep en drinken. Heb je overigens ook enig idee wat een filmticket tegenwoordig kost? Ik hoef maar zo’n 10 keer naar de bioscoop te gaan in 4 maanden tijd om het bedrag eruit te halen. Dat moet te doen zijn lijkt me. En die €76 had ik er fijn even voor over om dit hele gebeuren uit te testen.

Hoe ging het eigenlijk in z’n werk?

Heel simpel eigenlijk. Ik moest op de website van Pathé een account aanmaken. Vervolgens hoefde ik alleen aan te geven dat ik een Unlimited abonnement wilde. Daarvoor moest ik bij de bank even een digitale machtiging regelen. En toen was het klaar.

Ik heb meteen ook even de Pathé app geïnstalleerd. Die stond nog niet op m’n telefoon. Daar kon ik fijn inloggen met mijn zojuist aangemaakte account en alle gegevens waren correct terug te vinden.

Zie hier een afbeelding van mijn Unlimited pas in de app. Inclusief mijn charmante hoofd. Want daar controleren ze namelijk wel even op in de bioscoop. Oh, en ik heb m’n QR-code en id van m’n kaart even eruitgefietst.

Gauw meer hierover

Op vrijdag 9 juni 2017 heb ik namelijk voor het eerst gebruik gemaakt van mijn Pathé Unlimited abonnement. Daar komt gauw een artikel over online. Over de film, maar ook over hoe dat nu ging met het abonnement.

Wel kan ik verklappen dat ik tot nu toe zeker niet ontevreden ben. Ik ben van plan er genoeg gebruik van te maken de komende tijd. De drempel om naar de bioscoop te gaan is nu sowieso al een stuk kleiner geworden. Wie weet haal ik jullie zelfs over hetzelfde te doen, haha.

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco Renierkens

7 Replies to “Ik ga toch maar onbeperkt naar de film met Pathé Unlimited”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten