Wat was dat een fantastisch weekend

Wat was dat een fantastisch weekend

Het is nu weer twee weken geleden dat ik Froukje heb gezien. We hebben toen een onwijs gaaf lang weekend samen doorgebracht. En het is al lang geen geheim meer dat ik een vriendin heb, dus het leek me ook leuk dit soort dingen te delen. Want ik had nog helemaal niks geschreven over die dagen van 24 t/m 28 mei.

Het begon op een woensdag

Toen was het een beetje een zelfde situatie. We hadden elkaar al twee weken niet gezien. Maar hey, zo gaat dat als je iets van 340 kilometer van elkaar vandaan woont…

Normaal gesproken zou ik pas op donderdag gaan. Op de een of andere manier was het echter mogelijk om toch al op woensdag te vertrekken. Na het werk.

Man man man, wat een rit was dat overigens. Het grootste stuk ging prima. Tot ik in de buurt van Zwolle kwam. Daar stond opeens alles muurvast en had ik drie kwartier vertraging.

Niet dat dat allemaal erg was. Je weet waarvoor je het doet. En toen ik dan eenmaal in Friesland op locatie kwam was alles weer helemaal prima!

Oerrock, daar moeten we naartoe!

Oerrock was één van de redenen dat ik deze dagen in Friesland was. Froukje wist me te vertellen dat het een mega vet festival is daar helemaal in het verre Noorden. In Friesland. In Ureterp om precies te zijn.

Drie dagen lang duurt dat festival. Drie dagen genieten van mooi weer, goeie muziek, gezelligheid, fijne mensen en een enorm goede sfeer. Ja oké, en van een glaasje alcohol en vettige hap. Ik hoef het waarschijnlijk niet meer te zeggen maar die donderdag, vrijdag en zaterdag waren fantastisch.

Nu heb ik een keer Kensington, Douwe Bob en Miss Montreal gezien en gehoord. Maar daarnaast waren Vangrail, Feuerengel en daarnaast een hoop tributebands ongelofelijk goed. De sfeer zat er behoorlijk goed in!

Voor sfeerbeelden verwijs ik jullie graag naar het YouTube kanaal van Oerrock. Daar is sowieso van iedere dag een aftermovie gemaakt.

Hieronder nog een sfeerbeeld van ons twee samen.

A post shared by Falco Renierkens (@jesuisfalco) on

Verder was het gewoon genieten

Oerrock speelde zich ‘s avonds pas af. Overdag hadden we dus genoeg tijd om eigenlijk gewoon vakantie te vieren. Zo zijn we op vrijdag naar de bioscoop geweest (Pirates of the Caribbean 5) en zijn we op zaterdagmiddag even naar Drachten geweest om te winkelen. Lekker ontspannen en vooral heel leuk!

De dagen samen sloten we af met een gezellige zondag. Schoonma en schoonpa waren 35 jaar getrouwd. Dat moest uiteraard gevierd worden! We hebben een escaperoom gedaan, hebben op een terras lekker wat gedronken en hebben heerlijk gedineerd. Was erg leuk!

Toen was het voor mij alweer langzaam tijd om richting huis te gaan. Uiteindelijk ben ik zo tegen 21:30 uur in de auto gestapt richting huis. Rond half 1 ‘s nachts stapte ik thuis uit de auto. Fun fact: toen ik weg reed was het 17 graden. Thuis was het 3 uur later gewoon nog 23 graden. Wat een verschil!

De herinneringen nemen we mee

Het waren onwijs mooie dagen waarop ik echt genoten heb. Van alles. Van de mensen om me heen (vooral van Frouk!). Van het mooie weer. Van de sfeer. Van de rust. Van leuke activiteiten. Van even het koppie leeg maken.

Die mooie momenten blijf ik koesteren en zal ik als toffe herinneringen met me meedragen. Dankbaar ben ik voor de mensen die ze mogelijk hebben gemaakt. Ik hoop dat we dit soort dingen gauw weer mogen doen. Dat we vooral mogen blijven genieten.

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco Renierkens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten