Je moet echt eens Black Sails kijken

Je moet echt eens Black Sails kijken

Ik schreef laatst een artikel waarin ik mijn mening gaf over Pirates of the Caribbean 5. Een aantal mensen waren het volledig met me eens. Anderen vonden het juist een geweldige film en begrepen niet waarom ik slechte dingen ontdekte erin. Oké ik was misschien wat negatief over de film. Maar hey, een mening is een mening.

Na de reacties dacht ik echter: laat ik hier een positieve draai aan geven. Dus bij deze…

Weet je wat jij moet kijken!

Ben jij helemaal gek bent op piraten dingen? Vind je al die films helemaal het einde? Nou, dan heb ik goed nieuws!

Misschien is de serie Black Sails iets voor jou! Dat is een serie over, nou ja, piraten. En alles wat daarmee te maken heeft. Ik heb even een trailer opgezocht voor jullie. Die kun je hieronder meteen even kijken.

 

Maar… Waar gaat het nu over?

Het begint eigenlijk allemaal bij Captain Flint en zijn crew. En zijn schip, de Walrus. Door omstandigheden komt een ander personage genaamd John Silver bij hem op het schip terecht. Uiteindelijk voegt hij zich ook bij de crew.

Ze beleven avontuur na avontuur en doen dingen die piraten nu eenmaal doen. Actiescènes vliegen je om de oren. Met zeeslagen en dat soort dingen. Dronken mensen ook. Gekke piraten zijn het. En uiteraard zijn ze ook nog eens op zoek naar een schat. Waar zouden ze het anders allemaal voor doen?

Het verhaal zit goed. De rollen worden gespeeld door een stel toffe acteurs. Grafisch en qua muziek zit het ook nog eens goed in elkaar. Ik ben echt onder de indruk van de serie!

Oké, en waar kan ik die serie kijken?

Tof dat je Black Sails wilt zien. In dat geval kun je de serie gewoon kijken op Netflix. Daar staan nu 3 seizoenen klaar die je kunt gaan kijken. Ik kan hem echt aanbevelen. Ik ben gek op films als Pirates of the Caribbean en deze viel voor mij wel in een zelfde soort categorie, maar dan in serie in plaats van een film.

Heb jij Black Sails al gekeken, laat me dan vooral even weten wat jij ervan vond. Heb je hem nog niet gezien, wil je dat of juist niet en waarom?

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco Renierkens

2 Replies to “Je moet echt eens Black Sails kijken”

  1. Blacksails is een van de beste series. Pluspunt ook nog is dat ze weten wanneer ze moesten stoppen. Het voelt alleen wel als een leeg gat als je de kaatste aflevering van seizoen 4 hebt gezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten