Ken je Mark Forster al?

Ken je Mark Forster al?

Sinds een tijdje begin ik wat meer te krijgen met Duitse muziek. Of dat iets is waar ik om moet juichen of juist om moet huilen; ik ben er nog niet helemaal uit, haha! Het gaat dan vooral om één specifieke artiest. En dat is Mark Forster.

Spontaan kwam ik dat nummer tegen

Een tijd geleden, ik geloof in december 2016 alweer, kwam ik voor het eerst Mark Forster tegen. Dat was op YouTube. Ik was namelijk naar muziek aan het luisteren op YouTube en zijn muziek stond als aanbevolen in het lijstje. En welk nummer was dat? Wat was het eerste nummer van hem dat ik luisterde? Dat was Au Revoir.

Het valt misschien niet bij jou in de smaak. Misschien verafschuw je Duitse muziek in het algemeen wel. Maar ik vind dit nummer nu nog steeds nog geweldig. Zowel de muziek als de tekst.

En van daaruit werd het alleen maar erger

Sinds dat nummer ben ik wat meer Duitse muziek gaan luisteren. Maar vooral meer muziek van Mark Forster. Er zitten echt maar weinig nummers tussen van hem die ik niet graag luister. Dat heb ik niet zo gauw met een artiest.

Een aantal goeie deel ik hier. Gewoon omdat het kan. En omdat ik het zo’n toffe muziek vind :)

Flash Mich

Sowieso

Luister vooral even deze muziek. Hij heeft nog een hoop andere nummers, maar deze sprongen er voor mij even uit. Laat me ook even weten wat je van de muziek vindt. Ik ben namelijk erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten