Heerlijk gelachen bij Despicable Me 3

Heerlijk gelachen bij Despicable Me 3

Wanneer je spontaan besluit naar de bioscoop te gaan en Despicable Me 3 draait… Precies, dan ga je gewoon naar die film toe! Ik heb dan ook gisteren (24 juni 2017) met Froukje in de PathĂ© in Groningen de film Despicable Me 3 gezien.

Ik moet toch eerst even iets opbiechten

Ok, ben je er klaar voor? Hier komt het dan. Ik had voordat ik de filmzaal in wandelde nog nooit iets gezien van de films waar de Minions in te zien zijn. Geen Despicable me, geen Minions, helemaal niks!

Hoe kan dat dan in godsnaam vraag je je misschien af. Dat je in 2017 nog nooit iets van de Minions hebt gezien. Heel eerlijk? Ik weet het zelf ook niet! Haha. Maar hey, Frozen heb ik ook nog nooit gezien. Misschien moet ik dat ook eens gaan doen.

Maar ik dwaal af. Want even over deze film…

Oh man wat heb ik gelachen

Vanaf de eerste minuut was het gewoon al raak. Ik merkte meteen dat dit een film is die matcht met mijn verwachtingen van een comedyfilm. Dit is echt weer zo’n film die gemaakt is om je eraan te herinneren wat lachen is. Heerlijk!

Wat heb ik me kapot gelachen tijdens die film! En Froukje ook gelukkig! Door domme acties. Door grappen die verteld worden. Door lekker foute muziek die op de achtergrond speelt. En natuurlijk hebben we gelachen om Minions. Want die zijn hartstikke cool en doen allemaal gekke dingen!

Waarom ontdek ik dit nu pas?

Froukje had deel 1 en 2 al gezien en zei van tevoren al dat ik die ook zeker moet kijken. Na het zien van Despicable Me 3 ben ik dat ook zeker van plan. Ik hoop dat die minstens net zo goed zijn. Wel vraag ik me nu af waarom ik deze films nooit eerder gekeken heb. Ik heb echt iets gemist!

Het is niet alleen de humor in de film. Er zit ook een goed verhaal in en de film is technisch goed in elkaar gezet. Daarnaast is hij ook nog eens geschikt voor iedereen. Echt, jong en oud kan hiervan genieten. Op zijn of haar eigen manier.

Dus als je de kans hebt…

Wat een topfilm jongens, echt waar. Ik kan hem van harte aanbevelen. Aan jong en oud. Of je nu van animatiefilms houdt of niet. Aan iedereen: als je de kans hebt om de film te kijken, vooral doen! Je zult er helemaal geen spijt van krijgen!

Ik ben blij dat ik hem gezien heb. En ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik. Laat me vooral even weten wat jij van de film vond!

Tot slot voeg ik nog even de trailer in. Dan krijg je een idee waar de film over gaat.

Bedankt voor het lezen!

3 Replies to “Heerlijk gelachen bij Despicable Me 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten