Weer eens richting het Noorden geweest

Weer eens richting het Noorden geweest

Het is maandagavond, 26 juni 2017, en ik zit zoals zo vaak voor m’n laptop. Uiteraard weer eens met m’n blog bezig. Tot ik op een gegeven moment terug moet denken aan afgelopen weekend. Dat was toch wel behoorlijk tof! Waarom schrijf ik daar niet nog even een artikel over?

Zo gezegd, zo gedaan…

Na lange tijd weer samen genieten

Het was toch alweer ongeveer een maand geleden sinds ik Froukje had gezien. Best lang kan ik je vertellen. Dus dit weekend: daar waren we aan toe.

Vrijdagavond zou ik vrij laat bij haar aankomen. Veel bijzonders hebben we dan ook niet gedaan. Wel hadden we voor zaterdag een leuke dag gepland!

In de ochtend moest Froukje nog even werken, maar daarna zijn we richting Groningen vertrokken. Daar was ik, voor zover ik weet, nog nooit geweest. In Groningen wilden we even winkelen, een hapje eten en later nog iets leuks doen.

We liepen opeens langs La Cubanita en besloten een reservering te maken. Ik wilde daar zo graag eens met haar eten. Sowieso moet iedereen daar gewoon even een keer gaan eten. Het is niet duur om er onbeperkt te gaan eten en het is allemaal ontzettend lekker.

Tot het avondeten hebben we nog even gewinkeld. Onder andere bij Primark. What else, haha! En Media Markt. Gevaarlijk, I know! Maar er is deze keer niks aan mijn handen blijven plakken. Ooit leer ik het! Wel wordt de keuze voor een iPhone in plaats van een Android telefoon steeds eenvoudiger…

En zo ga je opeens naar de film

Zoals ik hierboven al zei wilden we ook nog iets leuks doen in de avond. En toevallig hadden wij de auto geparkeerd bij de Pathé (die in Groningen, niet die in Maastricht…). Het leek ons leuk om samen naar de film te gaan. Zeker nu er zo’n leuke films in de bioscoop draaien.

Tijdens het eten hebben we even opgezocht welke films er op welk tijdstip zouden draaien die avond. De keuze viel uiteindelijk op Despicable Me 3! Gauw via de Pathé app een reservering gemaakt voor vlak na het eten. Zo was de avond ook weer gevuld. Maar wel met hele leuke dingen!

De film was top. Het was gezellig. Wat kon ik nog meer van deze dag verwachten? Ik hoefde niet veel meer. Thuis hebben we dan ook niet echt meer iets gedaan. Vooral dingen met social media en blogs enzo… En uiteraard met elkaar communiceren. Offline!

Dan was er ook nog zondag

We hadden eerlijk gezegd beiden vrij laat pas de motivatie uit bed te stappen. Het zou zomaar 12 uur ‘s middags kunnen zijn geweest, haha. Na het ‘ontbijt’ hebben we nog een film gekeken en toen zat de dag er eigenlijk alweer op. Ik wilde liever niet te laat naar huis rijden.

Oh en naar huis rijden heb ik gedaan. En dat heb ik geweten ook. Om 16:45 vertrokken. Om 21:10 ongeveer thuis.

Ik moest langs Assen. Daar wil ik niet meer aan terugdenken. Mensen die weten wat afgelopen weekend daar te doen was zullen de pijn begrijpen. ZO. VEEL. VERKEER!

Maar door de klote terugrit laat ik het weekend niet verpesten.

Het was een goed weekend. En fijn. En gezellig! Nu deze week door en dan uitkijken naar de volgende keer dat we elkaar zien. Misschien zelfs in Limburg. Wie zal het zeggen?

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco

3 Replies to “Weer eens richting het Noorden geweest”

Laat hieronder een reactie achter :)

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten