Willekeurige gedachten op een donderdagavond

Willekeurige gedachten op een donderdagavond

Donderdagavond. Dit moment had ik even ingepland om met m’n blog aan de slag te gaan. Nee, even wat preciezer: ik had gepland om nu te gaan schrijven voor m’n blog.

En hier zit ik dan

Voor de laptop. Met een wit scherm voor m’n neus. De letters komen niet. De inspiratie blijft weg.

Niet erg, dat gebeurt wel eens. ‘Het overkomt de besten’ zoals ze dat zo mooi zeggen. Toch is het vervelend. Het knaagt toch aan me. Dat gevoel zal voor zeker voor anderen niet onbekend zijn.

Maar dan denk ik opeens: “Waarom moet het altijd zo’n spectaculaire tekst zijn?” Eigenlijk is dat nergens voor nodig. Het mag ook wel eens zoals nu: ‘raw’ en ongefilterd. Gewoon wat ik denk en doe. Mensen zullen zich daar ook vast wel mee weten te amuseren.

Eerst… Hoe gaat het eigenlijk?

Verkoudheid is eigenlijk het woord dat deze week centraal staat. DAMN die verkoudheid! Ik was eigenlijk al sinds vrijdag verkouden en in het weekend viel dat gelukkig nog wel mee. Deze week was dat een ander verhaal.

Zo moe. Maar dan ook echt ZO MOE! Terwijl ik volgens mij niet zo gek veel minder slaap dan normaal? Zelfs nog een aantal keer overdag een uur op bed gaan liggen. Denk je dat het helpt? Mooi niet dus…

Oh wacht, klaagde ik over energietekort? Hah, laat me daar even over lachen. Alles, maar dan ook echt ALLES zit vast. Hoofdpijn. De hele dag. Vervelend, dat ben ik met je eens. Maar daarnaast voel ik zelfs de druk op m’n kaken. Hoe? Waarom? In elk geval super irritant!

En als het niet vast zit… Ik bedoel, naast zakdoekjes ben ik deze week ook fanatiek gebruiker van neusspray. Dat ik afgelopen week een zwembad heb kunnen vullen met de hoeveelheid snot die m’n lichaam heeft geproduceerd lijkt me voor zich te spreken.

Maar verder gaat het eigenlijk prima. Als m’n lichaam nu even meewerkt dan zou dat mooi meegenomen zijn. Over lichaam gesproken: binnenkort moet ik weer eens naar het ziekenhuis. Maar daar schrijf ik later wel een update over.

Voor nu heb ik niet te klagen. Ben dus ook happy :)

Goed, wat heb je dan gedaan deze week Falco?

Zondag ben ik terug gekomen van Groningen. Had je al gelezen over afgelopen weekend? Ik was weer eens bij Froukje (juicht!). Dat was een gezellig weekend!

De week was verder niet zo anders als normaal. Overdag werken en ik heb tot nu toe al 2 repetities erop zitten van de muziekvereniging. Oh, en vanavond heb ik training van Kung Fu gehad. Dat was echt super fijn. Naast dat de training technisch heel leerzaam was (en erg gezellig), is de verkoudheid nu even wat weggezakt.

Verder ben ik bezig geweest met m’n blog. Niet alleen qua artikelen. Ook met design en technische dingen moet ik me bezig houden. Daar zullen jullie binnenkort meer van merken.

Oh ik heb overigens het lezen weer opgepakt. Ik had de biografie van Steve Jobs liggen en die had ik nog nooit uitgelezen. Dat wilde ik wel erg graag doen. Dus ben ik gewoon begonnen in dat boek. Tot nu toe gaat het goed!

Geen slechte week. Ook niet spectaculair. Maar ik ben er tevreden mee. Het was even rustig aan doen. Maar hey, soms heeft je lichaam dat nodig.

Hoe was jouw week?

Was die goed? Viel die tegen? Leuke dingen gedaan? En hoe zit het met de gezondheid?

Zoveel vragen. Maar ik wil het allemaal weten! Hopelijk hebben jullie een toffe week gehad.

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco Renierkens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten