Wat was Wonder Woman een goeie film zeg

Wat was Wonder Woman een goeie film zeg

Wonder Woman was zo’n film die ik natuurlijk niet mocht missen. Wat zag die trailer er fantastisch uit! Ik heb de film gezien en deze review wilde ik eigenlijk eerder al online hebben. Maar ik vond het lastig de juiste woorden te vinden om deze film te omschrijven. Wat was dat een unieke ervaring.

Over die trailer gesproken

Kijken! Omg ik wil die film meteen weer zien als ik de trailer kijk. Zowel van de trailer als van de film krijg je geen spijt.

Deze film had eigenlijk gewoon alles

En ik bedenk me dat ik dat niet zomaar over iedere film zeg. Vaak genoeg ben ik over sommige onderdelen ook gewoon kritisch. Dat mag. En dat hoort ook zo vind ik. Maar bij deze film heb ik dat totaal niet.

Ik wilde beginnen met het acteerwerk. Nu ik terugdenk aan de film moet ik zeggen dat me dat wel bij is gebleven. Het staaltje acteerwerk dat ik gezien heb was ontzettend sterk!

Grafisch was de film ook een genot. Niet zozeer de locaties. Die waren vaak niet zo bijzonder (behalve in het begin). De special effects die te zien zijn tijdens de film zijn wel ontzettend goed uitgewerkt. Oh en de muziek en geluidseffecten hebben m’n oren ook weer eens duidelijk gemaakt hoe een film hoort te klinken. Mocht je de soundtrack ergens tegenkomen dan moet je die vooral effe luisteren!

Tsja en wat kan ik nog meer zeggen. De film had zoveel. Hij had had humor, actie, verdriet, geweld. Alles eigenlijk. En boven dit alles heeft de film een geweldig verhaal!

Dat verhaal ga ik overigens niet helemaal uitleggen hier

Dat verhaal komt het beste tot zijn recht als je er met de film doorheen wordt geloodst. Het komt eigenlijk erop neer dat er een groep supersterke vrouwelijke krijgers zijn die de wereld moeten beschermen. Wonder Woman, genaamd Diana, is daar toevallig eentje van.

De film heeft ook van alles te maken met goden en hoe de god Ares de mensheid wil vernietigen. Oh en daarnaast speelt de film zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en moet Wonder Woman uiteraard de mensheid redden. En ik kan het verhaal hier echt niet zo goed vertellen als dat het in de film wordt gedaan. Dus please ga die film even kijken in de bioscoop!

Heb jij ‘m al gezien?

Laat me dan vooral even weten wat jij van de film vond. Ben je net zo onder de indruk als ik, of vond je hem juist tegenvallen? Als je de film nog niet gezien hebt: wil je hem graag zien?

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco Renierkens

3 Replies to “Wat was Wonder Woman een goeie film zeg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten