5 steden die ik nog wil bezoeken

5 steden die ik nog wil bezoeken

Een hoop steden heb ik al bezocht. Maar er zijn er ook nog zoveel die ik juist nog moet bezoeken. Hier zijn 5 steden die ik graag nog wil zien.

1 – Rome

Nu hoor ik sommigen van jullie denken: “Hey Falco, daar ben je toch al geweest!” Dat is je goed opgevallen. Daar heb ik zelfs al eens over geschreven… Ik denk dat ik nu zo’n 3x in Rome ben geweest. Maar het is een plek die me gewoon blijft boeien. Dus ik wil er gewoon nog een keer naartoe. Er zijn sowieso nog genoeg plekken die ik niet gezien heb daar.

2 – Londen

In Engeland ben ik wel al eens geweest. Helaas heb ik Londen nog niet bezocht. Na een hoop toffe verhalen van anderen begint Londen steeds hoger op mijn lijstje te bezoeken plekken te staan. De toeristische plekken bezoeken, de sfeer meemaken, de cultuur beleven. Jup, ik wil het allemaal.

3 – Berlijn

Van een hoop mensen heb ik gehoord dat Berlijn een geweldige stad moet zijn om te bezoeken. Genoeg te zien, genoeg te beleven. Lekker eten, want: Duitsland. Daarnaast lijkt het me ook indrukwekkend om de gedenkplaatsen en musea van de Tweede Wereldoorlog te bezoeken.

4 – München

In het zuiden van Duitsland ben ik al zo vaak geweest. In Bavaria ja. Daar waar men bier drinkt, worst eet en Oktoberfest viert. Ook wel de streek waar mijn oma woont (ze is echt supercool btw!).

Gek genoeg ben ik nog nooit in München geweest. In elk geval niet bewust. Terwijl je daar blijkbaar echt fantastisch je tijd kunt besteden. Zo moet je er goed kunnen shoppen, en is er aan cultuur ook geen gebrek. En voor de liefhebber dat ik ben: het eten is er ook niet verkeerd. München wil ik dus zeker een keer bezocht hebben.

5 – New York

Waarom kan ik niet precies zeggen. Het is meer een gevoel denk ik. En je ziet het zoveel op tv en in films. Dan wil je toch eens weten hoe het er werkelijk aan toe gaat. De Verenigde Staten wil ik sowieso graag eens bezoeken. En tsja, New York schiet me dan uiteraard te binnen. Vertel me vooral als je hier bent geweest en wat je daar absoluut niet mag missen!

Vertel me jouw ervaringen!

Welke van deze steden heb je bezocht? Wat vond je ervan en heb je tips voor me? En natuurlijk: naar welke steden zou jij nog eens willen gaan?

Bedankt voor het lezen!

Au Revoir – Falco Renierkens

10 Replies to “5 steden die ik nog wil bezoeken”

    1. Thanks voor je reactie Maxime! :D Oh jaloers.. Dat je er al bent geweest! En New York lijkt me ook echt top. Maar ik heb ook het idee dat je daar in 1x niet uitgekeken raakt… Daar is zoveel te zien en beleven. Zin in!

  1. Hahah klopt we zijn er maar 4 dagen geweest, heeeel veel gelopen en nog niet alles gezien. Heb zeker de intentie om nog eens terug te gaan! Verder deel ik je mening inzake Rome ook. Is een prachtige stad! En als je buiten Europa wilt gaan zet dan zeker Zuid Afrika op je Bucket list ;)

    1. Goed om te weten. Ik vind het vooral lastig inschatten hoe lang ik dan zou moeten gaan :) Nice dat Rome je ook bevallen is! Is net wat dichterbij dan NYC hè haha. Oeh en Zuid Afrika heb ik eigenlijk nooit over nagedacht.. ik zag toen wel wat op je Insta/Facebook volgens mij. Cool! :D

  2. München is de enige stad waar ik niet geweest ben van deze vijf. Trekt me ook niet echt. De andere steden: geweldig. Mijn favoriet: New York, twee keer geweest, nog steeds niet alles gezien, genoeg te zien voor nog tien bezoeken schat ik. Het heeft het gewoon, het leeft daar, heeft energie, is mooi en het is genieten daar. Maar Berlijn staat op een goede tweede plaats. Erg leuke stad, ook veel te zien

    1. Dank voor je reactie Ali! Tsja, München. Misschien komt het doordat m’n moeder van daar is. New York lijkt me inderdaad zo’n plek waar je nooit uitgekeken raakt. Des te meer reden om te gaan :) En fijn te horen dat Berlijn ook bevallen is. Dat is net wat dichterbij :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten