Spiderman Homecoming moet je gezien hebben

Spiderman Homecoming moet je gezien hebben

Op vrijdag 7 juli was het dan zover. Eindelijk weer een nieuwe Marvel film kijken in de bioscoop. Want het maakt niet uit over welke superheld de film gaat; ze zijn altijd weer geweldig! Deze keer stond Spiderman Homecoming op de planning. De trailer beloofde veel goeds. Gelukkig bleek achteraf dat die trailer niet teleurstelde.

Actie en comedy zoals we gewend zijn

Ja op dat gebied was het echt een Marvel film zoals we gewend zijn. De film zit volgestopt met (goed uitgewerkte) actiescènes. Soms lekker over de top. Maar dat mag! Overigens zijn niet alleen de acties van Spiderman gaaf om te zien. De ‘bad guys’ in de film zien er minstens net zo tof uit.

Daarnaast zat de film ook weer vol met hilarische momenten. Dat Spiderman gewoon even een ontzettende kluns is. Of dat er bepaalde grappen worden gemaakt. Net zoals in andere Marvel films. En ook deze keer is dat stukje comedy bijzonder goed uitgevoerd.

Het was dus weer echt een typische Marvel film. Naast het feit dat de superheld in dit verhaal nog maar een tiener is uiteraard. We zijn gewend superhelden te zien die een stuk ouder zijn. Ik vond dat echter juist een leuke afwisseling.

Goed verhaal

Mooier dan dat hoef ik het eigenlijk niet te verwoorden. Het is een goed uitgewerkt verhaal en sluit goed aan bij alle vorige Marvel films. De film geeft daarnaast ook nog eens extra informatie over wat er gebeurd is tussen de eerste Avengers film en het ‘heden’. Het is wel handig overigens als je de andere Marvel films gezien hebt.

Wat in elk geval niet veranderd is is dat het hoofdpersonage Peter Parker is die bij zijn tante May woont. Hij is gebeten door een spin en heeft daardoor bepaalde krachten. Die gebruikt hij natuurlijk om tegen slechteriken te vechten.

Wie die slechteriken zijn en wat het verhaal verder achter de film is? Beter kijk je even de trailer, daarin laten ze alles zien. Ik heb ‘m zelfs even ingevoegd. Zo ben ik nu eenmaal.

Spannend is de film trouwens zeer zeker. Maar wat ik juist zo tof vond aan het verhaal is dat er voortdurend dingen gebeuren die je niet verwacht had. Of dat er iets mis gaat waarvan je dacht dat het niet kon falen, of juist andersom. De film blijft op die manier van begin tot eind boeien.

Ik heb in elk geval erg genoten van de film. Ik hoop dat ik jullie met het artikel heb kunnen overtuigen de film te gaan kijken.

Heb jij ‘m al gezien?

Ja? Wat vond je ervan? Zo niet, dan zeg ik: gauw doen! Echt waar, als je ook maar een beetje van actie en comedy houdt zul je de film geweldig vinden. En als je Marvel fan bent dan hoef ik je niet eens meer te overtuigen.

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco Renierkens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten