Oh hallo, ik dacht dat ik van jou af was

Oh hallo, ik dacht dat ik van jou af was

Ik heb hier ooit gedeeld dat ik in 2014 ben geopereerd aan mijn voet. Destijds is er een reusceltumor verwijderd. Toen ik enkele weken geleden op dezelfde plek een verdikking opmerkte leek het me toch verstandig de voet eens te laten controleren.

Eerst maar even langs de huisarts

Want je moet ergens beginnen. Veel kon de huisarts er niet van maken uiteraard door ernaar te kijken. Een verdikking kan van alles betekenen.

Gezien het op exact dezelfde plek was als vorige keer vond de huisarts het ook maar vreemd en wilde liever het zekere voor het onzekere nemen. Hij adviseerde me een afspraak te maken bij Orthopedie in het ziekenhuis in Maastricht.

6 eeuwen later

Oké misschien overdrijf ik enigszins. Maar uiteindelijk had ik op 7 juli 2017 een afspraak in het ziekenhuis in Maastricht. Gelukkig kon dezelfde arts als vorige keer naar mijn voet kijken.

Zij vermoedde echter ook waar ik bang voor was. De tumor is waarschijnlijk terug gegroeid. Maar dat gaan we uiteraard eerst even onderzoeken. Eerst maar eens een echo laten maken op 18 juli.

En daarna. Tsja…

Wachten, wachten en nog eens wachten

Want die uitslag van de echo kan pas besproken worden op… Hou je vast… 1 september 2017. Op diezelfde dag wordt er overigens ook nog even een röntgenfoto gemaakt van de voet.

Afhankelijk van de uitslag van die twee onderzoeken moet er misschien nog een MRI gemaakt worden. En mocht het nodig zijn… Dan is het maar afwachten wanneer ik geopereerd zou moeten worden.

Maar ik loop nu op de zaken vooruit. Misschien is er deze keer niets aan de hand. Hoef ik helemaal niet geopereerd te worden. Voorlopig blijf ik hoopvol!

Bedankt voor het lezen!

Au revoir – Falco Renierkens

2 Replies to “Oh hallo, ik dacht dat ik van jou af was”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten