I have joined the dark side!

I have joined the dark side!

Misschien had je een tijdje geleden dit artikel gelezen. Het ging erover dat ik twijfelde een iPhone te kopen na zoveel jaren met een Android smartphone rond te hebben gelopen.

De reacties die ik kreeg op dat artikel waren zeer divers. Maar een hoop tegenstanders kreeg ik zeker. Dat had ik eerlijk gezegd ook wel verwacht. Het blijft echter wel mijn beslissing. Aan de titel te zien kun je vast wel raden wat de keuze is die ik gemaakt heb.

Hallo Apple!

Dat klopt. Mocht je het nog niet doorhebben… Ik heb gekozen voor een iPhone. Inmiddels heb ik het apparaat ook al in mijn bezit. Om precies te zijn is het de iPhone 7 Jet Black 128GB.

Eigenlijk had ik volgens mij ook genoeg met een 32GB variant. Maar hey, die was volledig uitverkocht. En ik wilde dat ding toch wel graag kopen op dat moment. En ik wilde eigenlijk een zwart toestel. Luxeprobleem, I know! Dus heb ik maar gekozen voor een toestel met 128GB. Geen idee of ik het nodig heb, maar hey iets met voorbereid zijn op de toekomst enzo…

Maar Falco… Waarom?

Ik kan heel flauw reageren met dat ene zinnetje van de TELE2 reclame… Maar dat doe ik maar even niet ;)

Al bij m’n drie vorige toestellen twijfelde ik of ik niet toch een iPhone moest kopen. Bijna iedereen die zo’n ding had was daar zo ontzettend tevreden mee. En zelfs bij mijn laatste toestel had ik die twijfel. Dat was een Samsung Galaxy S6. Geen slecht toestel zou je zeggen.

De reden waarom ik het gedaan heb is voornamelijk nieuwsgierigheid. Of het allemaal wel zo geweldig zou zijn als ik dacht. Dus ik besloot maar in het diepe te springen.

En om heel eerlijk te zijn

Mijn iPhone bevalt me prima. Nee, meer dan dat. Ik vind ‘m geweldig!

Sorry aan alle haters. Sorry aan alle mensen die zeiden dat ik het niet moest doen. Sorry aan alle mensen die beginnen te kwijlen bij alles wat met Android te maken heeft. Mijn mening verandert er niet door.

Het apparaat werkt precies zoals ik wil dat het werkt. En het is misschien niet de goedkoopste keuze… Maar een goede gebruikerservaring is me best wat waard.

Want dat is voornamelijk wat het toestel me biedt. Want de meeste dingen kunnen zowel op een Android als op een iPhone. Het zij op een iets andere wijze verpakt. Maar de totale gebruikerservaring is voor mij persoonlijk veel beter bij iPhone.

Ieder zijn eigen mening…

Voor mij is het een goede keuze geweest. Ik beschrijf ook puur en alleen mijn eigen ervaring hier. Als jij Android veel beter vindt dan mag dat uiteraard en begrijp ik dat volkomen. Vertel me dan ook vooral waarom je dat vind! Ook als je tevreden bent met je iPhone hoor ik overigens graag waarom dat zo is!

Maar nu ga ik even verder met het checken van m’n Twitter, Facebook en al die andere apps. Ik bedoel, wat moet ik anders met dat toestel doen?

Bedankt voor het lezen!

Au revoir! – Falco Renierkens

7 Replies to “I have joined the dark side!”

  1. Hoewel ik niets tegen Android heb, heeft iPhone gewoon een veel toegankelijker besturingssysteem en dat maakt dat Apple (voorlopig) gewoon beter is dan alle andere merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten