Hoe beter genieten dan met voedsel?

Hoe beter genieten dan met voedsel?

Heej daar!

Het was echt al een hele tijd geleden sinds ik Froukje gezien had. Te lang! 4 weken om precies te zijn… Hoe we dat volgehouden hebben? Dat weten we volgens mij zelf ook niet helemaal.

Maar hey, uiteindelijk zagen we elkaar vorige week weer. Super fijn inderdaad! En ik zeg wel eens…

Als je iets doet, doe het dan goed

Froukje zou namelijk een week bij mij blijven en daar zouden we dan ook goed van genieten. We hebben niet veel bijzondere dingen gedaan. Vooral lekker ontspannen, terrasjes pikken enzo. En natuurlijk genieten van elkaar! Elkaar zo lang niet zien is niet fijn kan ik je zeggen!

Mij kennende moest deze week natuurlijk voedsel ook een rol gaan spelen. Want hoe beter te genieten dan met lekker eten?

Op de dinsdag na, toen heb ik gekookt voor Froukje (EN JA, ZE LEEFT NOG!) zijn we iedere dag buiten de deur gaan eten. Omdat het kan. Omdat het fijn is. Omdat Froukje vakantie had. Meer reden hebben we niet nodig toch?

Natuurlijk moest ik wel wat foto’s maken daarvan

Ik hoef niet de enige te zijn die van al dat lekkere eten geniet. Jullie mogen kwijlen bij het zien van de foto’s. En misschien heb je iets aan de tips die ik geef. Het waren allemaal namelijk fijne locaties waar we hebben gegeten!

Op de maandag hebben we de week afgetrapt met frietjes van de snackbar. Altijd goed. Maar niet echt foto waardig, helaas!

Aon ‘t Bat (Eijsden)

Op de woensdag besloten we op een terras te gaan zitten. Aon ‘t Bat heeft een terras direct aan de Maas. Een fijn uitzicht dus!

Na een paar drankjes besloten we maar meteen te blijven voor het avondeten. We hebben o.a. genoten van dit heerlijk stokbrood met aioli.

Ijssalon Venezia (Maastricht)

Donderdagmiddag zijn we het centrum van Maastricht ingegaan. Lekker een laat ontbijt doen in de stad. We besloten dat te doen bij Venezia. Niet alleen hebben ze daar ontzettend lekker ijs en tosti’s, maar ook geweldige broodjes! Zo heb ik dit broodje uitsmijter gegeten. Het was erg lekker, maar ook nog eens betaalbaar. Top!

Wokparadijs Margraten

‘s Avonds moest er natuurlijk ook iets gegeten worden. Beide houden we van Aziatisch eten. Zo ook van wokken. Niet erg fancy, maar wel zeer lekker!

Aan de Meule (Beek)

In de buurt van Beek ligt een restaurant waar ik al vaker ben geweest voor een brunch. À la carte heb ik er eigenlijk nog niet zo vaak gegeten.

Als voorgerecht had ik een portie mosselen. Zeer lekker!

Als hoofdgerecht had ik gekozen voor spareribs. Ook deze smaakten zeer goed. Voor de liefhebber zeker een aanrader!

De Zeute Aardbei (Terlinden)

Op zaterdagmiddag hebben we fijn geluncht bij De Zeute Aardbei. Het ligt zo dicht bij huis, maar ik was er nog nooit geweest. Gek eigenlijk, want het is een zeer fijne locatie!

We hebben niks bijzonders gegeten. Ik een portie zuurvlees en Froukje een portie Saté. Beide met frietjes. Het heeft ons zeer goed gesmaakt. Helaas ben ik met mijn stomme kop vergeten om een foto te maken… Die houden jullie tegoed! Maar hier *klik* kun je in elk geval de website bekijken van De Zeute Aardbei :)

En jij dan?

Ben jij al eens een hapje gaan eten bij een van deze locaties? Zo ja, hoe is dat bevallen? Hopelijk heb ik je goeie tips kunnen geven om hier in de buurt lekker te kunnen eten. Bij behoefte kan ik altijd meer aanbevelingen doen!

Bedankt voor het lezen! – Falco Renierkens

2 Replies to “Hoe beter genieten dan met voedsel?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten