Wat is eigenlijk jouw droomauto?

Wat is eigenlijk jouw droomauto?

Wanneer ik mensen vraag welke auto ze graag zouden willen hebben dan hebben de meesten wel meteen een antwoord. Gek is dat. Op dat punt weten ze heel goed wat en hoe ze het zouden willen.

Hoe zit dat eigenlijk bij jou?

Heb jij eigenlijk een droomauto? Of heb je er misschien zelfs meerdere. Ik spreek ook wel eens mensen die er inderdaad meerdere hebben, of gewoon een garage vol mooie auto’s willen hebben. Wie ben ik om ze ongelijk te geven.

Ben jij meer van die offroad voertuigen? Of krijg je het juist warm van iets als een Porsche? Misschien ben je zelfs fan van oldtimers. Wie zal het zeggen.

Och vergeet ik het bijna. Er zijn ook nog mensen die meedoen aan de Tesla gekte. Misschien is dat juist jouw droomauto.

En ik dan

Ik weet niet of je het echt een droomauto kunt noemen. Ik ben al heel lang helemaal gek van de Mini Cooper Countryman. Dat vind ik oprecht een mooie auto. En het zou zeker geen straf zijn om er eentje te moeten hebben.

Maar ik vind meerdere auto’s mooi. Geen idee of het dan meteen m’n droomauto’s zijn. Soms zie ik bijvoorbeeld wel eens een Seat Leon rijden en die auto vind ik ook mooi. Net als sommige Opels, Volkswagens en vele andere wagens. Vaak zijn dat niet eens de duurste exemplaren.

Misschien vraag je je af wat ik dan van die Tesla dingen vind… Ik ben er tot op heden nog niet voor gevallen. Verklaar me voor gek, maar ik vind ze nog niet zo heel bijzonder. Wie weet komt dat nog. Ze zijn mooi. Op zich… Maar meer heb ik er ook niet over te zeggen.

Hoe dan ook

Nu wil ik wel weten wat jouw droomauto is. Of heb je er geen? Of misschien zelfs meerdere? Wie weet heb jij jouw ultieme droomauto al. Dat zou pas vet zijn!

Laat het me weten in een reactie. Enneh, je mag me best overtuigen als het om die Tesla gaat ;)

Bedankt voor het lezen! – Falco

2 Replies to “Wat is eigenlijk jouw droomauto?”

  1. De Aston Martin DB11 vind ik een geweldige auto. En qua klassieke wagens: de Isotta-Fraschini Tipo 8A Castagna Transformable, deze auto uit 1929 werd ook gebruikt in bijv. de film Sunset Boulevard uit 1950.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten