De eerste vakantie samen met Froukje

De eerste vakantie samen met Froukje

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik op vakantie ben geweest met Froukje. Toch wilde ik er nog een artikel over schrijven. Enjoy!

Voor het eerst samen op vakantie

Jup. Dat is waar. Het was onze eerste vakantie samen. Niet zo gek ook gezien we toen pas iets van 4 maanden een relatie hadden.

Mogelijk was dat een reden dat ik van sommige mensen merkte dat ze dachten: ‘Als dat maar goed gaat.’ En ergens begrijp ik dat ook wel hoor. Maar bij mij speelde die gedachte helemaal niet zo zeer. Natuurlijk vond ik het spannend. Je weet nooit wat er gebeurt als je voor het eerst zo lang met elkaar opgescheept zit. Maar ondanks dat ik dat heel goed wist, had ik er alleen maar zin in! Zin om heel veel tijd met haar door te brengen.

En die tijd was helemaal geweldig!

Zoals ik al eerder schreef hebben we overnacht in een AirBnB. Dat huisje was erg fijn en de ligging was super. Om over de prijs nog maar te zwijgen!

De hele vakantie hing er gewoon een fijne sfeer, hebben we leuke dingen gedaan en gezien. Hebben we genoten van heerlijke gerechten en drankjes. En uiteraard was het mooie weer ook geen straf.

Maar vooral hebben we genoten van het feit dat we dit samen hebben meegemaakt. Genoten van elkaars aanwezigheid. Stom gelachen. Elkaar leren kennen. Dat was tof! Het heeft echt een heel positief effect op onze relatie gehad. Daar ben ik nu nog dankbaar voor!

We hebben overigens ook heel veel foto’s gemaakt…

Want dat hoort er natuurlijk bij als je op vakantie gaat! Hieronder een paar foto’s. Voor een uitgebreidere variant kun je beter even op de blog van Froukje zoeken :).

Hoe was jouw vakantie?

Ben jij deze zomer ook op vakantie geweest? Waar? En vertel me hoe dat was :D Ik ben zeer benieuwd!

Oh en als jij al eens in Rome bent geweest dan wil ik natuurlijk ook even weten hoe jij het hebt ervaren! Of ga jij er misschien binnenkort naartoe? Laat het even weten :)

Bedankt voor het lezen – Falco

One Reply to “De eerste vakantie samen met Froukje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten