De eerste vakantie samen met Froukje

In Mijn Leven by Falco Renierkens1 Comment

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik op vakantie ben geweest met Froukje. Toch wilde ik er nog een artikel over schrijven. Enjoy!

Voor het eerst samen op vakantie

Jup. Dat is waar. Het was onze eerste vakantie samen. Niet zo gek ook gezien we toen pas iets van 4 maanden een relatie hadden.

Mogelijk was dat een reden dat ik van sommige mensen merkte dat ze dachten: ‘Als dat maar goed gaat.’ En ergens begrijp ik dat ook wel hoor. Maar bij mij speelde die gedachte helemaal niet zo zeer. Natuurlijk vond ik het spannend. Je weet nooit wat er gebeurt als je voor het eerst zo lang met elkaar opgescheept zit. Maar ondanks dat ik dat heel goed wist, had ik er alleen maar zin in! Zin om heel veel tijd met haar door te brengen.

En die tijd was helemaal geweldig!

Zoals ik al eerder schreef hebben we overnacht in een AirBnB. Dat huisje was erg fijn en de ligging was super. Om over de prijs nog maar te zwijgen!

De hele vakantie hing er gewoon een fijne sfeer, hebben we leuke dingen gedaan en gezien. Hebben we genoten van heerlijke gerechten en drankjes. En uiteraard was het mooie weer ook geen straf.

Maar vooral hebben we genoten van het feit dat we dit samen hebben meegemaakt. Genoten van elkaars aanwezigheid. Stom gelachen. Elkaar leren kennen. Dat was tof! Het heeft echt een heel positief effect op onze relatie gehad. Daar ben ik nu nog dankbaar voor!

We hebben overigens ook heel veel foto’s gemaakt…

Want dat hoort er natuurlijk bij als je op vakantie gaat! Hieronder een paar foto’s. Voor een uitgebreidere variant kun je beter even op de blog van Froukje zoeken :).

Hoe was jouw vakantie?

Ben jij deze zomer ook op vakantie geweest? Waar? En vertel me hoe dat was :D Ik ben zeer benieuwd!

Oh en als jij al eens in Rome bent geweest dan wil ik natuurlijk ook even weten hoe jij het hebt ervaren! Of ga jij er misschien binnenkort naartoe? Laat het even weten :)

Bedankt voor het lezen – Falco

Comments

  1. Ik ben heel lang geleden ’s naar Rome geweest. Leuke stad. Veel te lange rij voor het Colosseum, dus dat heb ik toen helaas over moeten slaan.

Laat hieronder een reactie achter :)