OMG ik heb Thor Ragnarok gezien

OMG ik heb Thor Ragnarok gezien

Film kijken vind ik tof. Maar wat is er nou beter dan thuis film kijken? JUIST! Film kijken in de bios. Oh en wat kan er dan nog beter zijn? Een Marvel film kijken in de bios :D

Deze keer: Thor Ragnarok.

Genoeg redenen

Ik had niks te doen. Vrienden hadden niks te doen. De bios was dichtbij. Er was parkeerplek. We hebben Pathe Unlimited. We houden van Marvel films.

Ach. Wie houd ik voor de gek. Alsof we een excuus nodig hadden om naar Thor Ragnarok te gaan. ALSOF JIJ DAAR EEN EXCUUS VOOR NODIG HEBT!

Zo cool!

Nee ik meen het. Voordat ik iets anders zeg laat me even jou overhalen om ook die film te kijken. Zeker als je Marvel films cool vind. Zeker als je van actie houdt. Zeker als je van humor houdt. En zeker als je al die dingen in één epische film gecombineerd wilt zien.

Het verhaal? Episch. Iets met de god van de dood die alles op haar pad wilt vernietigen. Niet echt een verrassing van de god van de dood. Of moet ik dan spreken van een ‘verassing’… *insert nadenkend poppetje hier*

Acteerwerk is zoals we gewend zijn van Marvel gewoon top. Grafische effecten zien er gelikt uit. Echt. Ik zou zo dat scherm willen likken. Als er, jeweetwel, niet zoveel bacteriën op zaten…

De humor in deze film was echt nog een level hoger dan we gewend waren. Ik lag echt constant dubbel. Al is het handig voor sommige grappen dat je eerdere films hebt gezien. Maar het hoeft niet!

Het enige dat moet is dat iedereen gewoon even die film gaat kijken. Zo cool! Ik heb echt al lang niet zo’n toffe film gezien waarbij alles zo goed in balans is.

Oh en laten we vooral even niet vergeten de trailer te bekijken

Hierin krijg je wel een goed beeld van het verhaal en de sfeer in de film. Wat ik vooral zo tof vind is dat de trailer niet alles al laat zien zoals vaak het geval is. Er is nog genoeg over om van te genieten tijdens de film!

Ga jij hem kijken?

Laat het me weten in de reacties. Heb ik je weten over te halen :D Ik hoop het wel!

Of heb je hem misschien al gezien in de bios? Wat vond je ervan? Ik ben in elk geval van plan hem nog een keer te gaan kijken. Maar eerst: Happy Death Day.

Ik ben zeer benieuwd.

Bedankt – Falco Renierkens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten