Heb jij al gereisd met Srprs.me?

Heb jij al gereisd met Srprs.me?

Een tijdje terug stuitte ik al op Srprs.me. Ik ken helemaal niemand die dat ooit geprobeerd heeft. Maar het lijkt me wel ontzettend tof om eens te proberen!

Wat is dat srprs.me?

Eigenlijk is het een website waar je een vakantie boekt zonder te weten waar je naartoe gaat. Daar kom je op het vliegveld pas achter.

Natuurlijk kun je bijvoorbeeld wel aangeven dat je een stedentrip wilt maken, wat je budget is of dat je graag in je t-shirt buiten rond wilt kunnen lopen. Maar verder weet je eigenlijk niet waar je heengaat.

Met andere woorden: eens compleet anders dan je normaal op vakantie zou gaan. Normaal is alles net wat meer tot in de puntjes voorbereid.

Het lijkt me wel vet. Maar…

Is het nou echt zo cool als ze het laten lijken op hun website? Want ik ken dus echt niemand die dit ooit gedaan heeft. Niet dat het daardoor meteen bagger hoeft te zijn. Maar het is zo lastig te achterhalen hoe het nou echt is. Misschien des te meer reden om het eens zelf te proberen, haha!

Het zal sowieso een hele unieke ervaring zijn. Niet goed wetende waar je naartoe gaat. Alleen de informatie wat voor soort kleding je moet meenemen.

En daarnaast ben je voor aanvang van de vakantie nog helemaal niet zo bezig met de voorbereiding. Je weet niet waar je heengaat, dus heb je ook geen idee wat voor dingen daar te zien zijn. En ik ben nog niet helemaal zeker of je dat dan nog zelf uit moet zoeken, maar volgens mij is dat zelfs uitgestippeld voor je door srprs.me.

Het lijkt me op de een of andere manier zeer relaxt om dit te doen. Juist vanwege het gebrek aan voorbereiding. Gewoon naar het vliegveld gaan met een koffer, je bestemming te horen krijgen en go! De informatie over je bestemming krijg je fijn voorgeschoteld en je hoeft alleen nog maar te genieten van een fijne vakantie.

Hoe zit het met jou?

Lijkt jou het iets om op vakantie te gaan zonder te weten waar je naartoe gaat? Of heb jij misschien zelfs al eens gereisd met srprs.me? Graag zou ik jou ervaringen dan horen! Wie weet doe ik het dan in de toekomst ook eens. Graag met Froukje samen :D

Bedankt voor het lezen – Falco

One Reply to “Heb jij al gereisd met Srprs.me?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten