Ik heb Happy Death Day overleefd

Ik heb Happy Death Day overleefd

Ja effe een interessant feitje over mij. Super enge films. En ik. Wij gaan niet zo denderend goed samen. Nope!

De eerste keer dat ik de trailer van Happy Death Day zag dacht ik: ‘Ik ga dood!’ Toch besloot ik hem te gaan kijken in de bioscoop.

Dat tijdstip joh!

We wilden de film eigenlijk kijken op 1 november 2017. Door omstandigheden is dat helaas uitgesteld. Ik zeg helaas omdat een van de mensen waar ik mee wilde gaan op 2 november jarig is. En de film is na middernacht pas afgelopen. Muahahaha!

Anyways. We besloten het een aantal dagen later te doen.  Ik zou zondag terug komen van Assen en dan zouden we ‘s avonds naar de bios gaan. Om 22:15 uur. Niet gek ook dat we dan maar met zo’n 8 mensen in de hele zaal zaten.

Uiteraard gingen we bij Pathé. Gezien we daar allemaal een Unlimited abonnement hebben.

Gelukkig bleek Happy Death Day geen super enge film te zijn

Ja oké. In het begin lijkt het allemaal nog ontzettend eng. Er zitten de nodige schrikmomenten in. Maar er is verder niets engs aan. Je weet de hele tijd precies wat er gebeuren kan.

Eerder heeft deze film een tof verhaal. Iemand zit achter het hoofdpersonage aan en wil haar vermoorden. Je wilt gewoon weten wie het is. Waarom ze vermoord wordt. En, hoe ziek het ook klinkt, hoe ze de volgende keer doodgaat. Want soms is de manier waarop dat gebeurt hilarisch, of gewoon behoorlijk extreem.

Er zit verder genoeg humor in de film. Als afwisseling voor de schrikmomenten. Oh en had ik al verteld over de muziek. De muziek is echt goed aangepast op iedere scène. In spannende stukken hebben ze spannende muziek. In de wat meer ontspannen scènes is rustige muziek te horen. En soms wordt er goed gebruik gemaakt van stilte. En dan heb ik het nog niet eens over de geweldige ringtone die je de hele tijd in de film hoort.

Mocht het nog niet duidelijk zijn: ik vind de film leuk. Daarom beveel ik je ook van harte aan om ‘m een kans te geven. Bij slapeloze nachten mij niet de schuld geven please, haha!

Had je de trailer eigenlijk al gezien?

En het heeft me even wat speurwerk gekost. Maar ik heb uiteindelijk toch een trailer gevonden die niet al de hele film laat zien.

Maar heb je de film al gezien? Dan wil ik weten hoe jij hem vond! Of heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Ik hoor het graag in een reactie!

2 Replies to “Ik heb Happy Death Day overleefd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten