Ging ik effe tandpasta kopen

Ging ik effe tandpasta kopen

Laatst was ik met Froukje in de Kruidvat. We hadden nieuwe verzorgingsproducten nodig. Zo ook tandpasta. “Schat, ga jij maar even eentje uitzoeken” zei ze doodleuk tegen mij.

Dus daar ga ik op pad. Vol goede moed naar het rek waar de tandpasta volgens mijn logica hoort te staan.

Maar toen opeens

Ja jullie verwachten nu opeens een hele spannende plottwist zeker? Zoals een vuurspuwende draak die plotseling de Kruidvat in vloog? Of tandenborstels die me gingen offeren aan hun god?

Nee. Wel vind ik je fantasie leuk. Maar geen van dat soort gekke dingen is gebeurd. Ik kwam aan bij het rek met tandpasta. Maar holy moly waarom verkopen ze in godsnaam 50 verschillende soorten tandpasta. En dan moet ik er ‘even eentje uitzoeken’. Zucht…

Had ik nou toch maar met die draak moeten vechten. Dat was een stuk eenvoudiger geweest.

Waar te beginnen…

Ik dacht: kies eerst maar eens een merk. Dan valt er al een hoop af. Nou, niet dus! Heb je er ooit al eens op gelet hoeveel merken van alles er bestaan? Niet normaal zeg ik je.

Colgate, Aquafresh, Prodent, Sensodyne en ga zo maar door. En heb je eindelijk een merk gekozen, dan moet je ook nog iene-miene-mutte een variant kiezen.

Max-White, Glazuurbeschermend, Voor gevoelig tandvlees, Intense White, Fresh Breath. En ja, dit heb ik effe geGoogled, en ja ook dit gaat nog effe zo door.

Uiteindelijk maar gekozen voor Colgate. Variant Max White geloof ik. Witte tanden vind ik prima. En ik ga er eigenlijk vanuit dat de meeste tandpasta’s wel zorgen voor een frissere adem.

De missie was in elk geval geslaagd. En weet je wat. Het zal ook allemaal wel. Als ik m’n tanden maar kan poetsen.

Of hoe zit dat bij jou dan. Let jij er wel op. Merk, variant, kleur, geur, weet ik wat nog meer allemaal?

Want dat doen sommige mensen wel met shampoo weet ik toevallig. Alles voor die ‘Ultra Shine’.

11 Replies to “Ging ik effe tandpasta kopen”

  1. Altijd aan de Prodent! Andere veelbelovende reclames die me deden kopen vond ik te smerig voor woorden! En de shampoo? Wijd je daar ook nog eens een verhaal aan? ;) Eigenlijk te gek voor woorden he Falco dat er zo idioot veel keus is?

    1. Ja ik vind ze allemaal best op elkaar lijken. En ze zullen vast allemaal werken.. Maar ik snap je persoonlijke keuze :) Haha dat van die shampoo is misschien een goed idee. Daar kan ik makkelijk een artikel aan wijden.

      Oh en dat laatste.. ik denk dat dat het luxeprobleem van de huidige tijd is. Teveel keuze. Teveel aanbod. Van alles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten