There’s still unfinished business

There’s still unfinished business

Dat leek me wel een toepasselijke titel om dit artikel mee te beginnen. Al een tijdje was er weinig van mij te horen. Uiteraard ben ik nog lang niet klaar met het delen van meningen, ervaringen en korte verhalen.

Falco, waar zat je al die tijd?

Om heel eerlijk te zijn? Ik weet het zelf ook niet. De wil om te schrijven was er, maar de ideeën bleven weg. En verder had ik geen idee hoe nu verder te gaan. Verder op dezelfde weg, of het roer volledig om? Zoveel vragen, zoveel vragen.

Het belangrijkste is in elk geval dat ik heb besloten om langzaamaan maar eens terug tot leven te komen hier. Hoe, vraag je je misschien af? Nou, als volgt dus.

Unfinished, and unplanned

Ik heb het al vaker zien langskomen. Bloggers die stoppen, of een korte pauze nemen, en dan weer terug komen. Vol met nieuwe energie, ideeën, een stappenplan, nieuwe layout en nog net geen nieuwe identiteit.

Dat doe ik even anders. Ik schreef namelijk al dat de wil om te schrijven er wel is, maar dat de ideeën niet kwamen. En nu ben ik er gewoon effe klaar mee. Ik wil verdomme weer schrijven, dus dat ga ik dan maar gewoon weer doen.

Heb ik daar dan per se een plan voor nodig? Ik bedoel, dit artikel heb ik ook totaal niet gepland. Er schoot me een titel te binnen en vanuit daar ben ik begonnen. Dat heb ik in het verleden al vaker gedaan en dat is destijds goed bevallen door de meesten.

Mocht ik dingen willen wijzigen in mijn layout dan doe ik dat gewoon op het moment dat ik er zin in heb. Artikelen schrijf ik gewoon wanneer ik er tijd voor  heb, met uiteraard het streven dit zo vaak mogelijk te doen. En dat stappenplan laat ik voor nu even achterwege.

Maar ben je dan totaal niet voorbereid?

Dat is ook weer niet helemaal waar. Zo heb ik een aantal onderwerpen en titels door mijn hoofd spoken die ik nog wil uitwerken. En misschien heb je al gezien dat er een nieuwe super fancy foto bovenaan mijn blog staat. Die heb ik laatst op vakantie genomen. Uiteraard moet ik daar nog een artikel en foto’s van delen.

Voor nu moet je het hier even mee doen

Snel komt er weer een nieuw artikel online. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk alle nieuwe ideeën uit te werken. Hou dus de blog of social media in de gaten.

Maar nu eerst moet ik een thumbnail fixen voor dit artikel. Awesome tekenskills to the rescue.

8 Replies to “There’s still unfinished business”

    1. Dankjewel :-) Haha dat betekende dat ik mijn fantastische tekenskills aan het werk moest zetten om een uitgelichte afbeelding (thumbnail) voor dit artikel te maken. En ik kan niet bepaald goed tekenen haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten