Hoeveel zei je dat die WordPress hulp kostte?

Hoeveel zei je dat die WordPress hulp kostte?

Zoals sommigen misschien al weten heb enige tijd geleden mijn eigen bedrijf. Dat is mijn poging om mensen te helpen met het wegnemen van zorgen als het gaat om WordPress. Denk dan bijvoorbeeld aan hulp bij het verhuizen van een website, het optimaliseren van o.a. snelheid, maar ook hulp bij het opschonen van malware.

Daar ben ik lang niet de enige in. Er zijn tig aanbieders die dat ook doen. En daar was ik me goed van bewust voordat ik ermee begon. Maar als ik zo naar sommige andere aanbieders kijk, dan heb ik soms nog wel eens wat vraagtekens.

Laat ik dat even toelichten

Dan zie ik ergens een dienst aangeboden worden en dan denk ik echt: “Hoeveel vraag je voor die dienst?” Nee effe serieus. Ik zag laatst iemand die vroeg nog net geen €100. OM WORDPRESS TE INSTALLEREN.

Nu zijn er wel een paar dingen die je moet weten en waar je rekening mee moet houden. Maar het is echt geen onmogelijk iets. En in mijn ogen is het zeer zeker niet iets waarvoor je nu even 100 euro voor moet neerleggen. En ik weet niet eens of dat met of zonder btw was…

Ik weet ook wel

Dat je niet altijd betaalt voor ‘hoeveel’ werk iets is. Of hoelang je ergens over doet. Dat vind ik niet meer dan normaal. Soms betaal je gewoon iemand omdat je het werk goed gedaan wilt hebben en omdat er inderdaad bepaalde kennis voor nodig is.

Er zijn echter ook werkzaamheden die niet zo spannend zijn. En daar probeer ik dan ook een realistische prijs op te plakken. Zodat mensen die er geen verstand van hebben het toch kunnen uitbesteden. Worden we allemaal een beetje beter van dacht ik zo, of niet dan?

#No shame

Om dan toch even schaamteloze zelfpromotie te doen enzo… Mocht je ooit hulp nodig hebben bij het een of ander voor je WordPress website of blog, check even deze schaamteloze link en je kan me altijd bereiken via info@forservice.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten